Kakoslu peçenye http://www.metbex.net/wp-content/uploads/2013/03/kakoslu-pecenye-300x225.jpg Terkibi: 60 eded üçün 200 q kere yağı ve ya marqarin 200 q şeker tozu 3 yumurta

Bu konu 4061 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Kakoslu peçenye 4061 Reviews

    Konuyu değerlendir: Kakoslu peçenye

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 4061 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.08.2008
    Mesajlar
    11.371
    Konular
    5172
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Kakoslu peçenye

    Kakoslu peçenye




    Terkibi:
    60 eded üçün
    200 q kere yağı ve ya marqarin
    200 q şeker tozu
    3 yumurta
    200 q kakos yonqarı ( ağ ve ya rengli)
    2 ç.q qabartma tozu
    300-350 q un

    Hazırlanma qaydası:
    yağı şeker tozuyla qarışdırın.yumurta elave edib çalın.kakos yonqarını elave edib yaxşıca qarışdırın.qabartma tozu ve un elave edib çox da berk olmayan xemir yoğurun.sininin içine perqament döşeyin ve yaxud yağlayın.xemirden xırda kündeler tutun.onları siniye düzün 180 derecede qızdırılmış sobada 15-20 deqiqe bişirin.

    Resepti bizimlə paylaşan ~ Arzu ~ xanıma təşəkkürlər.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Kakoslu peçenye

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 4061

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş