Badımcanla quyruq kababı http://www.mct.gov.az/files/22/big/main_1337856751.jpg Badımcan - 350q, qoyun quyruğu - 0 60q, soğan - 40q, cəfəri və şüyüd - 20q, duz, istiot. Badımcan (xırdaları) təmizlənir, saplağı kəsilir. Qoyun quyruğu 15-20q çəkidə doğranır və növbə ilə badımcanla şişə taxılır. Manqalda qızardılır, süfrəyə verdikdə badımcanın qabığı təmizlənir, quyruqla birlikdə xırdalanır, duz, istiot vurulur və üstünə göyərti səpilir.

Bu konu 1344 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Badımcanla quyruq kababı 1344 Reviews

    Konuyu değerlendir: Badımcanla quyruq kababı

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1344 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.08.2008
    Mesajlar
    11.371
    Konular
    5172
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Badımcanla quyruq kababı

    Badımcanla quyruq kababı




    Badımcan - 350q, qoyun quyruğu - 0 60q, soğan - 40q, cəfəri və şüyüd - 20q, duz, istiot.

    Badımcan (xırdaları) təmizlənir, saplağı kəsilir. Qoyun quyruğu 15-20q çəkidə doğranır və növbə ilə badımcanla şişə taxılır. Manqalda qızardılır, süfrəyə verdikdə badımcanın qabığı təmizlənir, quyruqla birlikdə xırdalanır, duz, istiot vurulur və üstünə göyərti səpilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Badımcanla quyruq kababı

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1344

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş