Tatlı nazik yi çeşit buğday unu - 700 gr, erimiş yağ - 200 gr, pudra şekeri - 115 gr, yumurta - 1 adet, maya - 2 gr, safran - 0,03 gr, tuz - 1,5 gr. 520 gram un, 90 gr yağ ve tuz ilave edilerek mayalı hamur yoğrulur. İç hazırlamak için 70 gram yağa safran suyu ve pudra şekeri katılıp iyice karıştırılır, hamura eklenir.

Bu konu 1113 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Tatlı nazik 1113 Reviews

    Konuyu değerlendir: Tatlı nazik

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1113 kez incelendi.

Konu: Tatlı nazik

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.08.2008
    Mesajlar
    11.371
    Konular
    5172
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Tatlı nazik

    Tatlı nazik


    yi çeşit buğday unu - 700 gr, erimiş yağ - 200 gr, pudra şekeri - 115 gr, yumurta - 1 adet, maya - 2 gr, safran - 0,03 gr, tuz - 1,5 gr. 520 gram un, 90 gr yağ ve tuz ilave edilerek mayalı hamur yoğrulur. İç hazırlamak için 70 gram yağa safran suyu ve pudra şekeri katılıp iyice karıştırılır, hamura eklenir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Tatlı nazik

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1113

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş