MALZEMELER 3 patlıcan, 150 gram ezilmiş peynir, 2 yumurta, 1 baş soğan, 1 fincan un, 1 fincan yoğurt, 2 fincan zeytinyağı, tuz, karabiber,

Bu konu 984 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Peynirli Patlıcan 984 Reviews

    Konuyu değerlendir: Peynirli Patlıcan

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 984 kez incelendi.

  1. #1
    Emine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    14.08.2008
    Mesajlar
    20.276
    Konular
    10681
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    13
    Tecrübe Puanı
    100
    @Emine

    Standart Peynirli Patlıcan

    MALZEMELER
    3 patlıcan,
    150 gram ezilmiş peynir,
    2 yumurta,
    1 baş soğan,
    1 fincan un,
    1 fincan yoğurt,
    2 fincan zeytinyağı,
    tuz,
    karabiber,
    su.



    YAPILIŞI
    Patlıcanlar “alacalı” şekilde soyulur, yıkanır. 1 parmak genişliğinde dilimlenir. Tepsiye dizilir.
    • Yumurtalar kaseye kırılır. Yoğurt, peynir, un, rendelenmiş soğan ilave edilir. Tuz ve karabiber serpilir.
    • İyice karıştırıldıktan sonra patlıcanların üstüne dökülür,
    • Orta hararetli fırında pembeleşinceye kadar pişirilir.



    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Peynirli Patlıcan

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: Emine

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 984


Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş