Heyva dolması Qoyun əti - 108q, heyva - 400q, ərimiş yağ - 25q, şabalıd - 25q, şüyüd - 12q, şəkər - 5q, duz. Qoyun ətindən hazırlanmış qiyməyə duz, göyərti və qabıqdan təmizlənmiş şabalıd qatılır. Heyvanın içi çıxarılıb oraya qiymə doldurulur, üstünə bulyon töküb öz buğunda bişirilir

Bu konu 3082 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
Heyva dolması 3082 Reviews

    Konuyu değerlendir: Heyva dolması

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 3082 kez incelendi.

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.656
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni Heyva dolması

    Heyva dolması

    Qoyun əti - 108q, heyva - 400q, ərimiş yağ - 25q, şabalıd - 25q, şüyüd - 12q, şəkər - 5q, duz.
    Qoyun ətindən hazırlanmış qiyməyə duz, göyərti və qabıqdan təmizlənmiş şabalıd qatılır. Heyvanın içi çıxarılıb oraya qiymə doldurulur, üstünə bulyon töküb öz buğunda bişirilir


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Heyva dolması

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 5

          Görüntüleme: 3082


  2. #2
    Azra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    15.12.2010
    Mesajlar
    89
    Konular
    49
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    490
    @Azra

    Standart

    Tek kelime anladıysam zenci olayım:$




    Gençliğine Güvenipte
    Vakit
    Çok Erken Derken
    Bir Bakmışsın
    Elveda
    Bile Diyememişsin Giderken

  3. #3
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.656
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Standart

    puhahaaaaa ölucem gülmekten ögrenirsin

  4. #4
    Azra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    15.12.2010
    Mesajlar
    89
    Konular
    49
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    490
    @Azra

    Standart

    Alıntı ŞimaL Rumuzlu Üyeden Alıntı
    puhahaaaaa ölucem gülmekten ögrenirsin
    Rabim o güzel yüzünü hiçbirzaman soldurmasın meleğim ).(




    Gençliğine Güvenipte
    Vakit
    Çok Erken Derken
    Bir Bakmışsın
    Elveda
    Bile Diyememişsin Giderken

  5. #5
    kardelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    15.09.2009
    Mesajlar
    19
    Konular
    0
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    @kardelen

    Standart

    ay agılı balam biz açik yaz herkes oguya bilsin

  6. #6
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.656
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Standart

    Koyun eti - 108q, ayva - 400q, erimiş yağ - 25q, kestane - 25q, dereotu - 12q, şeker - 5q, tuz.
    Koyun etinden hazırlanmış Qiyməyə tuz, yeşillik ve kabuktan temizlenmiş kestane katılıyor. Hayvanın içi çıkarılıp oraya kıyma doldurulur, üstüne suyu döküp kendi buğunda pişirilir
    Buyurun tükçe anlatımı

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş