Sana olan hasretimi bilmek istiyorsan
Iki seyi düsün
Biri ölüm biri zülüm
Ikiside ayni kapiya cikmiyormu be gülüm
-----Ve sana olan askimi bilmek istiyorsan
-----Yine iki seyi düsün
-----Bir mecnun bir keremi
-----Onlarda sevdalari icin ölmedilermi.
Sana olan hasretimi bilmek istiyorsan Iki seyi düsün Biri ölüm biri zülüm Ikiside ayni kapiya cikmiyormu be gülüm -----Ve sana olan askimi bilmek istiyorsan -----Yine iki seyi düsün -----Bir mecnun bir keremi -----Onlarda sevdalari icin ölmedilermi.
Bu konu 2531 kez görüntülendi 9 yorum aldı ...
Sana olan hasretimi bilmek istiyorsan
Iki seyi düsün
Biri ölüm biri zülüm
Ikiside ayni kapiya cikmiyormu be gülüm
-----Ve sana olan askimi bilmek istiyorsan
-----Yine iki seyi düsün
-----Bir mecnun bir keremi
-----Onlarda sevdalari icin ölmedilermi.
Wawwwww bayıldım buna.Emeğine sağlık abim.Şahane olmuş.Keşke uzun olsaydı.Bıkmazdım defalarca okumaya ...
Gercektende çok güzel bu sözler çok hoşuma gitti emeğine sağlık kürsat...
Evet C.C Biliyorumki Bir cok arkadasimiz Bu siirin Devamini Bekler Ben diyorumki Birakta devami Yüreginde Kalsin.... Birakta Ne anlatmak istedigini Anlatsin.....Sen Sana düsen Kismini Söyledin Birakta Devamini Yüregin Düsünsün... Bazi seyleri anlatmak icin illa yazmak okumak gerekmiyor.... Hissetsen Yeter.. Emegine yüregine kalemine saglik... Sevgilerrrrr... Saygilar....
hasret ve ask kisada olsa uzun uzun düsündüren laflar dökülmüs yüreginizden yine,ancak bu kadar anlatilirdi bu ikisi tesekkür borcumdur allah yolunuzu acik etsin
saygi deger kürsat bey bu güzel siir icinde cok tesekürler kisa ve öz her kelimesi bir anlam tasiyorr size yakisani yazmissiniz yine basarilar
saygilarimla
anlamlı ekleme söze ne hacet , okuyan anlar .........emeğine sağlık
cok icten ve cok mertce seni tebrik ederim
aşkı ugruna ölecek varda..ugruna ölünecek aşk yoggggg