Ya Rab sevgilinin maksadı ne? Bir bilseydim kaçacağım yolu bağlamış gönlümü de kararımı da almış gitmiş Ya Rab o benim varım yolum o benim merhametli padişahım neden merhametsiz? taş yürekli olmakta? bir bilseydim Ya Rab şu tüten duman şu Y a Rab diye feryat edişlerim ağlayışlarım sevgilinin kulağına erişebilecek mi? sevgilim bunları işitecek mi ? bir bilseydim Ya Rab bu çoşkunluğun nedir yüzüme gerilen perde nedir? Çünkü benim için her şey sensin bana birde sensin binde sensin her an

Bu konu 1621 kez görüntülendi 1 yorum aldı ...
Susma vaktidir 1621 Reviews

Konuyu değerlendir: Susma vaktidir

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1621 kez incelendi.

Emine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    10681
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    21
    Tecrübe Puanı
    100
    @Emine

Standart Susma vaktidir

Ya Rab sevgilinin maksadı ne? Bir bilseydim kaçacağım yolu bağlamış gönlümü de kararımı da almış gitmiş Ya Rab o benim varım yolum o benim merhametli padişahım neden merhametsiz? taş yürekli olmakta? bir bilseydim Ya Rab şu tüten duman şu Y
    a Rab diye feryat edişlerim ağlayışlarım sevgilinin kulağına erişebilecek mi? sevgilim bunları işitecek mi ? bir bilseydim Ya Rab bu çoşkunluğun nedir yüzüme gerilen perde nedir? Çünkü benim için her şey sensin bana birde sensin binde sensin her an susarken de söylerken de gözümde senin aşkın,senin hayalin var benim rızkımda sensin zamanımda sensin Ya Rab! balçıktan yapılmış beden evi nerede? Can evi,gönül evi nerede? Ey Allah'ım Benim Ailem Nerede? soyum sopum nerede? diğer feryatlar içinde kalmışım şu kirli dünyada Ey gönlüm sen asıl kendi şehrinden sürülmüşsün sen burada kuvvetlisin Ya Rab! kara yüzlü dünya gecesi benim gündüzüme eş olamaz benim ilkbaharımın arkasından taş yürekli sonbahar gelmez Ey hislere hakikatlere fert olan dudaklarım artık susma vaktidir..sUs

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Susma vaktidir

Kategori: Türkce Şiirler

Konuyu Baslatan: Emine

Cevaplar: 1

Görüntüleme: 1621

♥AneLiya♥ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaş;
    32
    Konular
    81
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    536
    @♥AneLiya♥

Standart Cevap: Susma vaktidir