http://img7.ressim.net/out.php/i5772457_nazan-oncel-jpg Türkiye’nin en önemli şarkıcı, söz yazarı ve bestecisi ve aynı zamanda önemli yorumcusu; “Sokak Kızı” lakabıyla da anılan Türk popuna damgasını vuran Nazan Öncel “Sokak Kızı” albümünü Avrupa Müzik etiketi ile tekrar yayımlanıyor. Sokak Kızı, Nazan Öncel’in 1996 Haziran ayında çıkardığı 4. stüdyo albümüdür. Tam anlamıyla rock soundları barındıran bu albümde klip şarkıları “Erkekler de Yanar”, “Bırak Seveyim Rahat Edeyim”, “A Bu

Bu konu 1084 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Nazan Öncel 2012 Albümü Sokak Kızı 1084 Reviews

Konuyu değerlendir: Nazan Öncel 2012 Albümü Sokak Kızı

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1084 kez incelendi.

ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    3
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

Standart Nazan Öncel 2012 Albümü Sokak Kızı

Türkiye’nin en önemli şarkıcı, söz yazarı ve bestecisi ve aynı zamanda önemli yorumcusu; “Sokak Kızı” lakabıyla da anılan Türk popuna damgasını vuran Nazan Öncel “Sokak Kızı” albümünü Avrupa Müzik etiketi ile tekrar yayımlanıyor.

Sokak Kızı, Nazan Öncel’in 1996 Haziran ayında çıkardığı 4. stüdyo albümüdür. Tam anlamıyla rock soundları barındıran bu albümde klip şarkıları “Erkekler de Yanar”, “Bırak Seveyim Rahat Edeyim”, “A Bu Hayat” ve “Ben Sokak Kızıyım” öne çıkmış ve o yıl Türkiye’de yeni başlayan modern rock akımının öncü şarkılarından olmuşlardır.
    Nazan Öncel, bu albümde Sezen Aksu ile çalışmış ve bazı şarkılarda Sezen Aksu vokal olarak da eşlik etmiştir.

Albümdeki Eserler

Ben Sokak Kızıyım
    Bana Özel
    Bu İstanbul
    Erkekler de Yanar
    Geberik
    Bırak Seveyim Rahat Edeyim
    Özgür Çiçek
    Ölüyorum Anlasana
    A Bu Dünya
    Hadi Güneye

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com