İstanbul’da oynanan maç öncesi Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Başkan Vekili Lütfi Arıboğan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yardımcısı Okan Buruk, hem futbolcularla hem de yöneticilerle görüştü. Aydınlar’n yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Acıbadem Hastanesi’nin bu sezon Belediye Vanspor’a sponsor olacağı belirtilirken, futbolcu alacaklarını TFF’nin ödeyeceği, aynı zamanda Belediye Vanspor’un iç saha maçlarını İstanbul’da belirlenecek statlarda oynayacağı

Bu konu 918 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Vanspor'a yardım eli 918 Reviews

Konuyu değerlendir: Vanspor'a yardım eli

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 918 kez incelendi.

ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    3
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

Standart Vanspor'a yardım eli

İstanbul’da oynanan maç öncesi Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Başkan Vekili Lütfi Arıboğan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yardımcısı Okan Buruk, hem futbolcularla hem de yöneticilerle görüştü. Aydınlar’n yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Acıbadem Hastanesi’nin bu sezon Belediye Vanspor’a sponsor olacağı belirtilirken, futbolcu alacaklarını TFF’nin ödeyeceği, aynı zamanda Belediye Vanspor’un iç saha maçlarını İstanbul’da belirlenecek statlarda oynayacağı ifade edildi. Mehmet Ali Aydınlar, takımın idmanlarını TFF’ye ait Riva tesislerinde yapacağını da müjdeledi. Abdullah Avcı ile Okan Buruk’un 90 dakika izlediği maçta Belediye Vanspor sahadan 3-1’lik zaferle ayrılırken, Doğu ekibinin başkanı Nihat Gezici, “Galibiyeti depremde yaşamını yitirenlerin yakınlarına armağan ediyoruz. Ayrıca federasyonun da bize sahip çıkması çok sevindirici bir durum” dedi.
    Fanatik

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Vanspor'a yardım eli

Kategori: Spor Haberleri

Konuyu Baslatan: ŞiMaL

Cevaplar: 0

Görüntüleme: 918

Etiketler