http://www.pulsuz.com/images/lavasarasiet.jpg Lavaş arası ət hazırlamaq üçün ərzaqlar 750 qr. qoyun əti qiyməsı 750 qr. mal əti qiyməsı 2 yumurta 1 dilim boyat çörək Duz, istiot küncüt

Bu konu 2257 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Lavaş Arası Ət resepti 2257 Reviews

    Konuyu değerlendir: Lavaş Arası Ət resepti

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 2257 kez incelendi.

  1. #1
    Revane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    06.08.2011
    Yaş;
    39
    Mesajlar
    1.895
    Konular
    1219
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    5
    Tecrübe Puanı
    1023
    @Revane

    Standart Lavaş Arası Ət resepti



    Lavaş arası ət hazırlamaq üçün ərzaqlar

    750 qr. qoyun əti qiyməsı
    750 qr. mal əti qiyməsı
    2 yumurta
    1 dilim boyat çörək
    Duz, istiot
    küncüt
    1 soğan
    2 qaynadılmış yumurta
    1 kök
    1 çay qaşığı qaynadılmış yaşıl noxud

    Üstü üçün

    1 hazır lavaş
    1 yumurtanın sarısı
    30 qr. kərə yağı
    1 az kəklikotu
    1 stəkan pomidor suyu

    Lavaş arası ətin hazırlanma qaydası

    Məlum olduğu kimi bəzi yeməklərin hazırlanması kifayət qədər zaman və əməyin hesabına başa gəlir. Təqdim etdiyimiz bu yemək də onlardan biridir...

    Kökün qabığını soyun və diri qalmaq şərti ilə qaynadıb süzün. İki yumurtanın sarısını ağından ayırın. Boyat çörəyin içini, doğranılmış soğanı, qıymaları, yumurta sarılarını duz və ədviyyatı bir-birinə qatıb yoğurun və yağlı kağızın üzərinə qoyun. Sonra alınmış kütləni kiçik təpəcik şəkilində açıb içinə iki soyutma yumurtanı, kökü və yaşıl noxudları yerləşdirin. Rulon şəklində büküb üzərinə yumurtanın ağlarını çəkin. Hazır lavaşı kəsib, əti bütünlüklə örtəcək şəkildə bükün. Üstünə yumurta sarısı çəkin, küncüt səpin. Orta dərəcəli sobada öz suyunda, arada bir çevirərək 1 saat yarım bişirin.

    Kərə yağını kiçik bir tavada əridib, pomidor suyunu və bir az kəklikotunu əlavə edib bir neçə dəqiqə qovurun.

    Bişmiş əti sobadan çıxardın. Dilimləyib pomidor sousu ilə birlikdə süfrəyə verin. Lavaş arası ət artıq hazırdır. Nuş olsun!


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Lavaş Arası Ət resepti

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: Revane

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 2257


Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş