[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yeni Üye : Selam ben foruma yeni üye oldum.
Azeribalasi: Şu an çok meşgulüm hoş geldin bile diyemiyeceğim. İnan hiç vaktim yok. Vaktim olsa dükkan senin. Hoş geldin de derdim. Hal hatır da sorardım inan ki.
Yeni Üye : Hıı
Azeribalasi: Bizim bir üyelerimiz var ki sürekli sitede yenilik de yenilik diye tutturdular.Bide her dakika bi trip yemem lazım yoksa günüm uğursuz geçer 24 saat çalışıyorum hala yaranamıyorum şu üyelere.İlla yenilik de yenilik Şurda yeni gelen üyelere bir hoş geldin diyecek vaktim yok.
Yeni Üye : (İyi ki vakti yokmuş haaaaa)
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yeni Üye: selam ben geldimmmm.
Serçe:Hoşgeldin.Ne getirdin?
Yeni Üye:Nası yani!!Bişi mi getircektik?
Serçe:E tabi buraya bedava girilmiyo.Gelirken ekmek arası bişiler getircektin
Yeni Üye (niki xxx): Selam ben foruma yeni üye oldum
Mechulaşıq: Bak kardeşim ne biçim nick o öyle..çabuk düzelt banlattırma kendini
Yeni Üye : ne diyon yaaa ne var nikimde
Mechulaşıq: kime diyorum bakma öyle bi koşu düzelt bak gidiyorum banlananlar konusuna yazıcam adını..
Yeni Üye : Noluyo yaaaaaa
Mechulaşıq: 3 e kadar sayıyorıumm..1...2... 3... xxx nickli arkadaş banlanmıştır..(bugünde siftah yaptık)
Yeni üyeelaaammm ben geldim
Dygsuz:Hoşgeldin iyi forumlar yorum ve paylaşımlarda görüşürüz
Yeni üye:Ne yorumu ne paylaşımı yaff yemek tarifi ararken buldum burayı
Dygsuz:Ne güzel işte sende yemek paylaşımlarında bulunursun
Yeni üye:Ben erkeğim ama
Dygsuzünyanın en ünlü aşçıları da erkek
Yeni üye:Ya sen ne hazırcevapsın yaaa,...aneeeeeeeee bana patates kızart çorba yap ama bir daha netten yeni yemek tarifi ara deme