[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ja (Evet) kısmını işaretleyip, Zur Auswertung (Değerlendir) butonuna tıklamamız yeterli.
http://www.tagesschau.de/inland/wulffrede112.html Ja (Evet) kısmını işaretleyip, Zur Auswertung (Değerlendir) butonuna tıklamamız yeterli.
Bu konu 1231 kez görüntülendi 4 yorum aldı ...
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ja (Evet) kısmını işaretleyip, Zur Auswertung (Değerlendir) butonuna tıklamamız yeterli.
Konu SilenceOFheaveN tarafından (07.04.11 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Mutlaka katılın arkadaşlar. Yahudilik ve diğer dinleri resmi olarak kabul eden Almanya'da İslamiyet'in de yerinin olması gerekiyor.
Destekliyorum...
Bende destekliyorum
Almanya İslam mı?
Alman Birliği Başkanı Wulff gününde yaptığı konuşmada Hıristiyanlık ve Yahudilik Almanya'nın bir parçası olduğunu vurguladı. Bu bizim Hıristiyan-Yahudi tarihidir. Ve o bunu açıkça: "Ama İslam Almanya'ya da şimdi." Siz bu görüşe katılıyor musunuz?
Editörün notu: Bu anket Ekim ayından bu yana kapalı olan - bir oy o zamandan beri mümkün değildir. Yine de, bu anket şu anda çoklu ağları "uygulanan"olmaktır - Neden, biz bilmiyoruz.
Not:
anket kapalı, başka oy artık mümkün değildir.
Gehört der Islam zu Deutschland ?
In seiner Rede zum Tag der Deutschen Einheit hat Bundespräsident Wulff betont, dass das Christentum und das Judentum zu Deutschland gehörten. Das sei unsere christlich-jüdische Geschichte. Und er stellte klar: "Aber der Islam gehört inzwischen auch zu Deutschland." Teilen Sie diese Auffassung?
Hinweis der Redaktion: Diese Umfrage ist seit Oktober geschlossen - ein Abstimmen ist seitdem nicht mehr möglich. Dennoch wird diese Umfrage zurzeit in mehreren Netzwerken "beworben" - warum, ist uns nicht bekannt.
Hinweis:
Die Umfrage ist geschlossen, ein weiteres Abstimmen ist nicht mehr möglich.
Yer imleri