Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler 1 kg. kuzu pirzolası 2 çorba kaşığı sıvı yağ 2 çorba kaşığı un 4 adet küçük domates 3 -4 adet yeşil sivri biber 250 gr. mantar Tuz,Karabiber Kırmızıbiber Kekik

Bu konu 734 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Tepside Mantarlı Pirzola 734 Reviews

    Konuyu değerlendir: Tepside Mantarlı Pirzola

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 734 kez incelendi.

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.12.09
    Mesajlar
    21.542
    Konular
    11199
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    9
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni Tepside Mantarlı Pirzola

    Malzemeler
    1 kg. kuzu pirzolası
    2 çorba kaşığı sıvı yağ
    2 çorba kaşığı un
    4 adet küçük domates
    3 -4 adet yeşil sivri biber
    250 gr. mantar
    Tuz,Karabiber
    Kırmızıbiber
    Kekik


    Yemegin Yapilisi
    Orta büyüklükte bir tepsiye sıvı yağı koyup kızdırın.
    Pirzolaları hafifçe una bulayın. Kızdırılmış sıvı yağda her iki tarafını da çevirerek kızartın.
    Domatesleri ikiye bölün, biberleri küçük doğrayın.
    Domates, biber ve mantarları tuz, karabiber, kırmızıbiber ve kekikle karıştırın.
    Sebzeleri tepsideki pirzolaların üzerine yerleştirin. 1/2 su bardağı ılık su ilave edin. Üzerine bir tabak koyup, tencerenin kapağını kapatın. Ağır ateşte pirzolalar yumuşayıp, yağına kalana kadar pişirin.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Tepside Mantarlı Pirzola

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 734


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş