http://www.nepisirsem.net/wp-content/41ed_enginarli_yuva_kebabi.jpg Malzemeler 4 Enginar 1 Limon 1 Soğan 1 Domates 1 Çorba Kaşığı Margarin 3 Çorba Kaşığı Kıyma 1 Sivri Biber

Bu konu 1124 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Enginarlı Yuva Kebabı 1124 Reviews

    Konuyu değerlendir: Enginarlı Yuva Kebabı

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1124 kez incelendi.

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.656
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni Enginarlı Yuva Kebabı



    Malzemeler
    4 Enginar
    1 Limon
    1 Soğan
    1 Domates
    1 Çorba Kaşığı Margarin
    3 Çorba Kaşığı Kıyma
    1 Sivri Biber
    1 Havuç
    10 Arpacık Soğan
    1 Su Bardağı Et Suyu
    1/2 Çay Kaşığı Köri
    1 Su Bardağı Bezelye
    4 Dal Dereotu
    Tuz, Karabiber
    Yemeğin Tarifi
    Enginarları temizleyip,limonla ovun.Limonlu suda haşlayarak fırın kabına alın.Kıyılmış soğanı yağda pembeleşinceye kadar kavurun.Kıymayı ilave ederek suyunu çekene dek kavurmaya devam edin.

    Kavrulmış kıymayı enginarların ortasına doldurarak bir fırın kabına alın.Üzerlerine domates ve biber dilimleri yerleştirin.Kabuklarını temizlediğiniz arpacık soğanlarını,küp şeklinde kesilmiş havuç ve bezelyeleri tepsiye yerleştirin.Tuz,karabiber ve köri serpin.
    Bir bardak et suyu dökerek fırında 15 dk pişirin.Üzerini dereotu ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Enginarlı Yuva Kebabı

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1124


Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş