1-Yumurta mı tavuktan çıkar,tavuk mu yumurtadan çıkar?
2-Bir bardak vardır ve ağızına kadar doludur, eğer bardağa 1 damla su damlatırlarsa taşacak.Bardağa 1 damla damlatırlar.Bu durumda suyutaşıran damlamı dır, yoksa içindeki su mu?
1-Yumurta mı tavuktan çıkar,tavuk mu yumurtadan çıkar? 2-Bir bardak vardır ve ağızına kadar doludur, eğer bardağa 1 damla su damlatırlarsa taşacak.Bardağa 1 damla damlatırlar.Bu durumda suyutaşıran damlamı dır, yoksa içindeki su mu?
Bu konu 4087 kez görüntülendi 10 yorum aldı ...
1-Yumurta mı tavuktan çıkar,tavuk mu yumurtadan çıkar?
2-Bir bardak vardır ve ağızına kadar doludur, eğer bardağa 1 damla su damlatırlarsa taşacak.Bardağa 1 damla damlatırlar.Bu durumda suyutaşıran damlamı dır, yoksa içindeki su mu?
Yaww Dygsuz ben sana 457854545435543255 defe dedim bu kadar zor sorular sorma kimseye diye![]()
canım tavuk meselesini geçmek istiyorum.diğerine cevabım suyu taşıran fizik kuralları formülünde gizli vereyim mi .asıl suçlu hava..damlanın bi günahii yok :::
![]()
1. Soru ikiside bir birinden çikar
2.soru bbardaği taşiran suda deyil damlada bardaği taşiran inatçi adamdir o damlayi damlatmasa taşmaz ele deyilmiidurmur durduğu yerde
sen cevabı olmayan 2 soru dedin ama hepsinin bi cevabı elbet vardır. cevapsız soru diye bişey yoktur. senin bu sorduğun soruların çok benzerleri bi kaç soruda ben ekleyeceğim en yakın zamanda, şimdiden meraklanmaya başlasanız iyi edersiniz![]()
1.Ci SoRu CVB:YuMuRTaLaRıN TaVuKLaRDaN DaHa öNCé VaR oLduĞuNu ßiLiYoM Vé ßéNCé TaVuĞun YuMuRTaDaN ÇıKTIĞıNı DüŞüNüYoRuM......![]()
↨┌──▂▃▅▇═══► MuTSuZ® ◄═══▇▅▃▂ ──┐↨
█▄▄▬▬▬▬DaMaR▬▬▬▬▬DaMaR▬▬▬▬▄▄█
bunu ben de daha önce duymuştum da yumurta nasıl daha önceden varolmuş acaba![]()
gittikçe küçülüyor,ufalıyorum gözlerinde...
neredeysen uzat ellerini!başım dönüyor...(n.f.kısakürek)