Arkadaşlar bu genetik bir olay sanırım ama doğru türk kadını çok konuşuyor.Vıdı vıdı vıdı...
Arkadaşlar bu genetik bir olay sanırım ama doğru türk kadını çok konuşuyor.Vıdı vıdı vıdı...
Bu konu 1524 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
Türk kadını dışarda çok konuşur...
Aile içinde değil..
Ben bilirim ki Türk kadını aile içinde hep susturulmuşhep bastırılmıştır... E evde konuşamadıklarındankendilerind e oluşan eksik özgüvenleridışarıda çenelerine vurur... p.
Gerçi son zamanlarda kadının aile içinde susturulması daha az(en azından büyük şehirlerdedoğu anadoluyu katmıyorum) olduğu için bilemiyorum...
Türk kadını çok konuşuyor diye yapılan bir araştırma mı var ki hem ya? Kim demiş onu ?
Boş konuşulmadığı sürece problem yok p.
Ben Türk Kadınları çok konuşuyor tezine katılmıyorum aslında azbile konuşuyor.
Erkeklerin uydurması bu bahane ne etcekler yaptıklarına kılıf olarak.
bahane şunlar.1 çok dırdır ediyo evden soğutuyo .2 çok dırdır edyo eve gitmek içimden gelmiyo .3 çok dırdır ediyo kendinden soğutuyo.
4çok dırdır ediyo dışada beni sorgulamayan biri var .Bakınız olay bu bahane kaçmak
vallah turk kadinlarini bilmem ama azeri kadinlari cok konusuyolar ele biri men bir deki turkler niye azerileri oz dizilerinde ela salirlar nolubki bize beyem acindan zaddan oluruk bizimkasiblarimiz qacqinlarimizdir seherlilerimiz kimi yasayan hansi millet var
Anlamadım bişey gülüm ya![]()
diyiyom ki turk dizileri var ya mesela elde var hayat, yahsi cazibe bu gibi dizilerde azerileri cok feci bir sekle sokuyorlar .dizilerde oyle anlatiyolarki azeriler acliktan oluyolar bende diyomki noolmus ki azerilere.azerilerin yalniz karabaqdan didergin dusenleri kasiplar bu kadar
Yer imleri