http://www.internethaber.com/images/news/74287.jpg DTP'nin internet sitesi hacklendi. Son olaylara ve açıklamalara tepki gösteren hackerlar, siteye şu duyuruyu koydular. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a kötü muamele yapıldığını iddia eden ve Kürtlere soykırım uygulandığını ileri süren DTP'ye ilk ceza sanal alemden geldi.

Bu konu 1331 kez görüntülendi 3 yorum aldı ...
DTP nin İnternet Sitesi Hacklendi 1331 Reviews

Konuyu değerlendir: DTP nin İnternet Sitesi Hacklendi

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1331 kez incelendi.

Aybalam76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    479
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    100
    @Aybalam76

Standart DTP nin İnternet Sitesi Hacklendi

DTP'nin internet sitesi hacklendi. Son olaylara ve açıklamalara tepki gösteren hackerlar, siteye şu duyuruyu koydular.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a kötü muamele yapıldığını iddia eden ve Kürtlere soykırım uygulandığını ileri süren DTP'ye ilk ceza sanal alemden geldi.

DTP'nin resmi web sitesi 'www.dtp.org.tr', 'Ayyıldız Team' adlı hacker grubu tarafından çökertildi.

DTP'nin web sitesine kendi amblemini koyan Ayyıldız Team, siteye ayrıca 6 dakikalık bir video görüntü de ekledi.

Video görüntüsünde PKK terör örgütüyle mücadele sırasında şehit düşen güvenlik görevlilerin fotoğraf ve görüntüleri yer alıyor.

Ayyıldız Team adlı hacker grubu sitede bir duyuruya da yer verdi.

"Bu bir uluslararası tekzip ve düzeltme hakkıdır" başlıklı duyuruda DTP'ye, "Siz Kürtleri savunduğunuzu iddia ediyorsunuz. Savunduğunuz Kürtler bu vatan için Çanakkale'de Sakarya'da 18-20 yaşlarında şehit olan benim Kürt kardeşlerim mi? Burası Muştur, yolu yokuştur, giden gelmiyor diye ağıtlar yakan bu vatan için Yemen'e giden, orada çöllerde şehit olan Kürt kardeşlerim mi? Yoksa soyu Ermeni, Yahudi olup tek amaçları bu ülkeyi parçalamak olan PKK terör örgütü mensuplarını ve onların sempatizanları olan aslı Kürt olmayan kalleşleri mi savunuyorsunuz?" soruları soruluyor.

internethaber

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: DTP nin İnternet Sitesi Hacklendi

Kategori: Türkiyeden Haberler

Konuyu Baslatan: Aybalam76

Cevaplar: 3

Görüntüleme: 1331

gonul gull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    25
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    573
    @gonul gull

Bugün duyduğum en güzel haberr ) eline sağlik onlarin.
    Teşekkürler aybalam

Konular
    25
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    573
    @gonul gull

Ben baktim az evvel o siteye.normalde hayatda uğramam ama gözümlede göreyim mutlu olayim dedim. Dikkat okunmasin diye bir sürü virüs koymuşlar.

Konular
    25
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    573
    @gonul gull

bu haberin sabitlenmesini rica ediyorum.mutluluk verici ve önemli bir duyuru