foruma henüz ekleme yapamıyorum.bu sebeple linkini yazıyorum.
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
foruma henüz ekleme yapamıyorum.bu sebeple linkini yazıyorum. http://www.video75.com/-vLDNhbFbPx/grup-endise-ozur-dilerim-dunya/
Bu konu 3098 kez görüntülendi 14 yorum aldı ...
foruma henüz ekleme yapamıyorum.bu sebeple linkini yazıyorum.
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
sayfayı açtımda zannedersem video ama videoyu açamadım ne bu ?
apancene tekrar dene istersen.ben yine açabildim.grup cezadan klipli bir şarkı.anlamlı bir çalişma olmuş.
evet açabildim hoş sahneleri yok ya emeğine sağlık![]()
[GVIDEO][/GVIDEO]
selamünaleyküm;
ya youtube linki yada video.google linkini ekleyebilirsiniz direk açılacak şekilde.digerlerinide önce bilgisarayınıza kaydedersiniz sonrada rapidden veya dosyam netten url sini alarak ekleyebilirsiniz.ama benim p.c deki filtre engelledi(cafeden giriyorum)site yasaklı olabilir.youtube veya video googlede ekleme yaparken eşittir işaretinden sonraki rakamları kopyalıyorsunuz önce normal mesaj yazar gibi sayfayı açıp konu açı tıklıyorsunuz daha sonra hangisinden ekleme yapacaksanız yukarda işareti var onu tıklıyorsunuz.arasınada url sini aldığınız linki yapıştırıyorsunuz. örnegin video googleden eşref izya terzinin ağlama karanfili ekleyecem normal linki şu;
siteye şu kısmını ekleyecegiz google işaretini tıkladıktan sonra
-4900480119456349956&ei=7u_fSLaVMo2uiAKxgsCiCw&q=e% C5%9Fref+ziya+terzi
yani şöyle çıkacak
[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=-4900480119456349956&ei=7u_fSLaVMo2uiAKxgsCiCw&q=e% C5%9Fref+ziya+terzi[/GVIDEO]
Konu Enes_ tarafından (28.09.2008 Saat 20:40 ) değiş;tirilmiş;tir.
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim
yaşamak için doğdum ölmek için yaşıyorum;gün gelecek yaşamak için ölecegim
tesekkur gerek sozde degil özde ola..her emege tsk etmek bizden bir borctur..emegine saglik ablacan..
ßaηa ωєя Sєηi. . .ßєη iSяaF єтмєм zєяяєηi. . .!!