Özürlüler süsleme taş işçiliği eğitimi alarak iş sahibi olacak Denizli İl Özel İdaresi, Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği bir projede özürlülere yönelik süsleme taşçılığı Denizli İl Özel İdaresi, Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği bir projede özürlülere yönelik süsleme taşçılığı eğitimi düzenliyor. Özürlüler süsleme taş işçiliği eğitimi alarak iş sahibi olmasını sağlayacak proje Denizli İl Özel İdaresi

Bu konu 1750 kez görüntülendi 2 yorum aldı ...
süsleme taş işçiliği eğitimi 1750 Reviews

    Konuyu değerlendir: süsleme taş işçiliği eğitimi

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1750 kez incelendi.

  1. #1
    Vuslata Hasret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    12.10.2009
    Mesajlar
    8.961
    Konular
    4260
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    755
    @Vuslata Hasret

    Yeni süsleme taş işçiliği eğitimi

    Özürlüler süsleme taş işçiliği eğitimi alarak iş sahibi olacak

    Denizli İl Özel İdaresi, Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği bir projede özürlülere yönelik süsleme taşçılığı

    Denizli İl Özel İdaresi, Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği bir projede özürlülere yönelik süsleme taşçılığı eğitimi düzenliyor.

    Özürlüler süsleme taş işçiliği eğitimi alarak iş sahibi olmasını sağlayacak proje Denizli İl Özel İdaresi düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılarak protokol imzalandı. İmza törenine Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, Denizli İş Kur İl Müdürü Mevlüt Akman ve Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Kılınç katıldı.

    Akman, kursa katılacak 20 engellinin müracaatlarının 7 Ekim'e kadar değerlendirileceğini 114 günlük eğitim programı boyunca kursiyerlere günlük 15 TL ödeneceğini ve kursiyerlere günde 7 saat eğitim verileceğini belitti. Akman, "Projemizin amacı Denizli'nin önemli sektörlerinden olan traverten sektörüne çeşitlilik kazandırma ve bu alanda engellilere de yer açmak istiyoruz. Özürlülere yönelik Süsleme Taşçılığı eğitim programına katılacak engellilerin son 24 ay içerisinde işgücü yetiştirme kurslarına katılmamış olmaları, en az ilköğretim mezunu olmaları 18-50 yaş arasında ve yüzde 40 oranında özürlü olmaları gerekiyor." dedi.

    Genel Sekreter Oklu da traverten sektörünün son yıllarda Denizli'de oldukça geliştiğini belirterek, "Bu alanda eksikliği gidermek ve engellileri de iş hayatına alabilmek için projeyi başlattık. İyi bir eğitim programının ardından kursiyerlere sertifika verilecek. İstihdam kolaylığı sağlanacak. Engellilerin istihdamı için hazırlanan projeye 52 bin TL bütçe ayrıldı." diye konuştu.

    Yapılan konuşmaların ardından özürlülere iş imkanı sağlayacak eğitim protokolüne Vali Yardımcısı Çapraz, Genel Sekreter Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Kılınç imza koydu.
    kaynak:dikkathaber


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: süsleme taş işçiliği eğitimi

          Kategori: Engelliler İçin Özel Bölüm

          Konuyu Baslatan: Vuslata Hasret

          Cevaplar: 2

          Görüntüleme: 1750


  2. #2
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.656
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    2
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Standart

    hayırlı olsun bakalım

  3. #3
    Vuslata Hasret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    12.10.2009
    Mesajlar
    8.961
    Konular
    4260
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    755
    @Vuslata Hasret

    Standart

    Alıntı ŞimaL Rumuzlu Üyeden Alıntı
    hayırlı olsun bakalım
    Tabki..1000 kişide bir kişi faydalanabilmiş olsa o bile çok şeydir benim için..belki katkım olur bu tür haberler ile..çünki çoğu engelli çok şeyden habersiz..ancak bu tür yollardan daha kolay öğrenebiliyorlar..görebiliyorlar

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş