İMRALI CANİSİNİN KARDEŞİ FATMA ÖCALAN’DAN SONRA, DİĞER KARDEŞİ, KANLI ÖRGÜTÜN LİDERLERİNDEN Osman Öcalan da EVETçi.. “Anayasa ve HSYK Kürdistan’a giden yolda engel. EVET diyeceğiz”Osman Öcalan, İngiliz BBC World Televizyonu’na verdiği mülakatta soruları şöyle yanıtladı: “Neden “evet” diyeceksiniz?” “Bu kirli savaşta 100 binin üzerinde masum Kürt gerillaları, Özgür Kürdistan için şehit düştü. Kürt halkının lideri aynı zamanda ağabeyim APO 10 seneden beri T.C devletinin zindanlarında

Bu konu 2054 kez görüntülendi 4 yorum aldı ...
Osman Öcalan da “Evet” diyeceğini açıkladı 2054 Reviews

Konuyu değerlendir: Osman Öcalan da “Evet” diyeceğini açıkladı

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 2054 kez incelendi.

buzkral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    29
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    583
    @buzkral

Standart Osman Öcalan da “Evet” diyeceğini açıkladı

İMRALI CANİSİNİN KARDEŞİ FATMA ÖCALAN’DAN SONRA, DİĞER KARDEŞİ, KANLI ÖRGÜTÜN LİDERLERİNDEN Osman Öcalan da EVETçi..
    “Anayasa ve HSYK Kürdistan’a giden yolda engel. EVET diyeceğiz”Osman Öcalan, İngiliz BBC World Televizyonu’na verdiği mülakatta soruları şöyle yanıtladı:

“Neden “evet” diyeceksiniz?”

“Bu kirli savaşta 100 binin üzerinde masum Kürt gerillaları, Özgür Kürdistan için şehit düştü. Kürt halkının lideri aynı zamanda ağabeyim APO 10 seneden beri T.C devletinin zindanlarında yatmakta.

Ve nihayetinde savaşmakla bu sorunun halledilemeyeceğini anlayan AKP ve Tayyip Erdoğan hükümeti bu sorunu basta ağabeyim APO ve PKK önderliği ile birebir oturarak konuşarak ve PKK’nin talepleri olan Kürtçe eğitim, Kürt realitesi ve Kürtçe TV ile çözmeye çalışıyorlar, fakat bunlar bizim asıl amacımız için sadece kilometre taşıdır, asla yeterli değildir.”

“Bununla birlikte Kürt Açılımını mı kast ediyorsunuz“

“Evet daha sonrada bizim istek ve taleplerimiz olan maddeleri,Kürt açılımı adı altında hayata geçirdiler.

Kürt halkı olarak biz bundan büyük sevinç ve mutluluk duyduk, belki dağlarda on binlerce Kürt genci Kürdistan hayali için şehit düşmüş olabilir, ama onların o hayalleri artık gerçek olmak üzeredir. Bu Referandumdan sonra 2012 de yapılacak ikinci bir Referandumda,Bağımsız Kürdistan kurulacaktır. Bütün bu gerçekler ışığında 12 Eylül referandumunda oyumuzun rengi evet olacaktır“.

“Peki Türkiye’de neden resmen evet demek yerine referandumu boykot edeceğiz, oy vermeye gitmeyeceğiz diyor Kürt entelijansiyası, Kürt aydınları?”

“PKK önderliğinin aldığı stratejik taktik gereği,bu şekilde hareket etme kararı aldık”.

“Bu referandumun en tartışmalı iki maddesi olan Anayasa ve HSYK’ nin değiştirilmesine siz de sıcak bakıyor musunuz?“.

“ Anayasa ve HSYK kurulları, derin Faşist Türk Devletinin çöreklendiği temel kurumlardır. Bu referandum sürecinden sonra o kurumlara Kürtlere düşman olmayan ve gelecekte kurulacak Kürdistan’ın temellerine karşı çıkmayacak ılımlı, İslamcılar atanacaktır. Biliyorsunuz kurulacak Kürdistan’a en büyük muhalefeti yapan Türk Ordusunun katil paşaları, bu süreçte ABD’nin sağladığı lojistik destek ile tasfiye edildiler”

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.
    Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Osman Öcalan da “Evet” diyeceğini açıkladı

Kategori: Türkiyeden Haberler

Konuyu Baslatan: buzkral

Cevaplar: 4

Görüntüleme: 2054

Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    205
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    599
    @Furkan

Bu örnek EVET in kötü tercih olduğunu göstermez, osman öcalanın biraz akıllanmaya başladığını gösterir.. Apo ve tayfası ısrarla hayır demiştir ,sonradan boykot dediler ve uyguladılar boykot hayıra hizmet etmiştir, orda oylar kulanılsa evet yüzdesi daha cok çıkardı..Sence askerler de hep hayırcı mı, bu maddleri asker bri evet diyemez mi..biliyor musun maddelerden biri askere yargı yaş kararlarına yargı yolu açıyor..yaş tan atılan subaylara artık mahkeme hakkı veriliyor..sence askerler evet demez mi,askerin hepsi CHP gençlik kolumu ya da dinsizliğin teminatı mı asker ..o CHP nin içinde saysan yarısı kemalist bile cıkmaz.. kaçtanesi sol örgütlerden gelme vekiller,kaç tanesi kominizm davalarından geçmiş..Tabi sovyetler giti dünya değişti hepsi kemalist oldu artık..rakip olarak kapitalizm kalmadı zatenn iş bankası sahibi bir parti kapitalizme karşı omazdı, yeni yöntem hoşgörürüs laiklik ve yeni düşman her inanan..yeni CHP işte..hiç birşeye çözüm sunmaz sadece eleştirir baltalar, en büyük politikası çözümsüzlüktür ve oy ile gelmeyeceği iktidar için başka yöntemleri her zaman destekler..adı haklçı olup içinde halktan hiç bişey barındırmayan CHP...mütahitler .. eczacıbaşılar..bankalar .. ve sahiller boyu CHP...Halkına yabancı halkın edeğerlerine yabancı CHP...

Bir gün öləcəksən, bunu bilirsən,
    Ölmək istəmirsən, çünki sevirsən.
    Sevgilin ölübsə, sən də ölürsən,
    Ölümü sevirsən, bu tamam başqa,
    Durma dostum, sən də yer ver aşka!

Vuslata Hasret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    4260
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    773
    @Vuslata Hasret

artık bu laflara kargalarda gülüyor..bakıyorsunuz apo evetçi diyorsunuz yaw aponun pkk nın tek rakibi ak partidir..kafanız basmıyormu hala..şimdi ak parti çekilse doğuda güney doğuda kim seçimleri kazanır.?
    wayyyyyyyyy efendim TRT Şeş kurulmuş ak parti hain denildi..yaw ROJ tv de pkk nın propagandasını seyredipte halkı kandırmaktansa devletimizin eli ile yapılan yayın halkımıza doğruları söyler bu kadar kafanız basmıyormu..? dedim arkadaşıma..sizlere değil bir arkadaşıma..neyse yaw bana siyaset yaptırmayın menderesi kimler astı..muhsin yazıcı oğlu neden ayrıldı..? dört yolda neler yapıldı bunu hep yaptılar..moğoltay ne dedi 3000 savcı hakım atamış ve mhp li faşist lerimi alacaktım yoksa refaklılarımı dedi..ama hala onlara destek olunuyor çok yazık..ermenistana karabağ savaşında mhp nın destek verdiği hukumetın yardımlarını falan konuşturmayınız..vatan millet sakarya deyıpte kaç sefer turki cumhuriyetlerine gittiler..atatürkü mhp hıç sevmnezdi yıllar sonra başıma atatürkçü kesildiler..üç hilaci idiler..baktılar azarbeycanda kurt işareti var hilali bıraktılar kurtçu oldullar bide bakarsın osmanlıcı bir bakarsın cuntaya destek verir bir bakarsın mason lara destek verir..hiç abartmayın..
    eyyyyyyyy milliyetçiyim diyen slogancılar..askerimiz öldürtüren heronlaro görüntüsünü es geçenlere,150 kişilik pkk lıyı koyun sürüsü zannettik diyenler,milletin kutsal değerlerine inançlarına kuranı kerimi elif cüzini vatana ihanet sayanlara..neden bi şey diyemediniz..?

ismet inönü kuranı yasakladı benim ülkemde,ezanı türkçe yaptı senin ondan farkın ne sende nusret demiral ne dedi ezan türkçe okunsun dedi..
    Neyse yaw ben siyasi konulara gırmek hiç istemiyorum ama..mecburen azıcıkda olsa değiniyorum..daha bu gun ana-sol mhp hukumetinin ne kadar toprak sattığının belgesi resmi belgesini buldum..bizim ülkemdeki milliyetçiyim diyenler vede eskileri kasdetmiyorum..yeni çakma milliyetçiler..
    1-bıyıksızdırlar
    2-içneyse sülçi lisan ettim ise af ola..benim herkeze saygım sonsuzdur ama haksız yerede iktidara laf söylenmeside beni rencide ediyor..
    daha düne kadar yunan ile düşmandık-bulgar ile düşmandık-iran ile düşmandık-ırak ile düşmandık-suriye ile düşmandık-yugoslavya ile düşmandık-SSCB ile düşmandık araplara düşmandık-öbürleri gevur dedik düşmandık..bu ne ya açılın dünya globalleşiyor dünya artık küçük kendimize gelelim hala chp de mhp de eski kafada duruyorlar o yuzden halkı anlamıyorlar..
    Nevşehir kültür müdürünü tam 25 sefer tayın edildi neden..? senin hsyk vs dediklerin geri gönderiyor..bu nasıl bir anlayıştır..ben ekşibimle gelirim ve bir kültür müdürünü tek başına değiştiremiyorsa koskoca ak parti demekki bir sorun var nedir işte nayasa bundan değiti,artık türkiyenin önü açıldı..
    işçi partisi ve lideri terörün odağı halinde ve lideri içeride neden kapatmıyorlar..?
    chp parti parasını ..........ya 1tirilyon verdi..bu anayasa mahkemesinin kararı ile kesinleşti ama bi şey yapmadılar anacak aynı suçtan refah partisini kapattılar ve ardından faziletide kapattılar..utanmadanda ak partiyi kapatacaklardı..eğer adaletse chp yı kapatsın yada işçi partsini kapatsın..adam resmen alenen apo ile kol kola yan yana..yalçın küçük var bilirsiniz resmen pkklı kımse bi şey yapamıyor neden..?
    neden?

Etiketler