"Aragones, torunu yaşındaki çocukların disiplinini sağlayamadı, beni hayal kırıklığına uğrattı. Taraftar mutlu değil. Kazım kendini Maradona sanıyor"
‘Umutluyum ama...’
Eski Başkan Ali Şen, Aragones’ten Kazım’a bir dizi eleştiride bulundu. Best FM’e konuşan Şen, Başkan Aziz Yıldırım’ın, Aragones’e her türlü imkanı sağladığını belirterek, “Zico’nun gönderilmesinin iki nedeni vardı. Birincisi para, ikincisi disiplinsizlik. Ben, Aragones’ten disiplin konusunda umutluydum. Torunu yaşındaki futbolculara hakim olacağını düşünmüştüm ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu açıdan notu olumsuz” derken, Kazım’ı da sert sözlerle eleştirdi.
Ezeli rakiplere taş
Genç oyuncunun kendisini Maradona sandığını söyleyen Şen, “Kendisi gibi oynamalı. Fenerbahçe’de el-kol hareketi olmaz. Herkes haddini bilecek. Birileri bunu hatırlatmalı” dedi. Fenerbahçe’nin Porto’yu yenmek zorunda olduğunu ileri süren Ali Şen, “Kazanırsak rahatlarız ama yenilirsek işler kötüye gidebilir. İspanya Gol Kralı olmuş Güiza taraftarı kesmedi. Galatasaray ve Beşiktaş, yıldız transferine alışık değil. Güiza onlara gitse, bunlar yazılmazdı” diye konuştu.