http://www.oktayustam.com/images/tarifler/01-12-2008/eylul2008/12eylul2008/birryan.jpg Malzemeler : * 3 su b.pirinç * 12 adet tavuk baget * 3 biber * 2 domates * tuz,karabiber * sıvıyağ

Bu konu 672 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Biryan 672 Reviews

    Konuyu değerlendir: Biryan

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 672 kez incelendi.

Konu: Biryan

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.664
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    28
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni Biryan


    [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]


    Malzemeler :

    * 3 su b.pirinç
    * 12 adet tavuk baget
    * 3 biber
    * 2 domates
    * tuz,karabiber
    * sıvıyağ
    * tavuk suyu

    Hazırlanışı :

    Pilav tavasına sıvıyağ ve pirinç alınarak kavrulur. Üzerine doğranmış biber eklenerek kavrulmaya devam edilir. Daha sonra domates de eklendikten bir süre sonra tepsiye alınır. Üzerine haşlanmış tavuk bagetleri ve alabildiği kasar tavuk suyu verilerek pişirilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Biryan

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 672


Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş