Qara ciyər kababı Qoyun qara ciyəri - 230q, qoyun quyruğu - 60q, cəfəri - 18q, sumaq - 3q, duz. Qara ciyər pərdələrdən təmizlənir. 30-40 qr çəkidə doğranır . Qoyun quyruğu 1015 qramlıq tikələrə doğranır və növbə ilə qara ciyərlə şişə taxılır. Manqalda qızartmazdan əvvəl qara ciyərə duzlu su çilənir. Hazır kababın üstünə göyərti və sumaq səpilir.

Bu konu 1381 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Qara ciyər kababı 1381 Reviews

    Konuyu değerlendir: Qara ciyər kababı

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1381 kez incelendi.

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.664
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    28
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni Qara ciyər kababı

    Qara ciyər kababı

    Qoyun qara ciyəri - 230q, qoyun quyruğu - 60q, cəfəri - 18q, sumaq - 3q, duz.
    Qara ciyər pərdələrdən təmizlənir. 30-40 qr çəkidə doğranır . Qoyun quyruğu 1015 qramlıq tikələrə doğranır və növbə ilə qara ciyərlə şişə taxılır. Manqalda qızartmazdan əvvəl qara ciyərə duzlu su çilənir. Hazır kababın üstünə göyərti və sumaq səpilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Qara ciyər kababı

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1381


Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş