Cücə kabab Cücə - 285q, xama - 10q, baş soğan - 30q, keşniş və cəfəri - 25q, lumu 1/2 əd., və ya narşərab - 25q, duz, istiot. İlk emaldan keçirilmiş cücə iki hissəyə bölünür, istiot və duz vurulub şişə taxılır. Xama ilə isladılıb manqalda qızardılır. Hazır kababın yanında halqavari doğranmış baş soğan verili rvə üstünə lumu dilimi qoyulur.

Bu konu 1461 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Cücə kabab 1461 Reviews

    Konuyu değerlendir: Cücə kabab

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1461 kez incelendi.

Konu: Cücə kabab

  1. #1
    ŞiMaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    10.12.2009
    Mesajlar
    21.664
    Konular
    10831
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    28
    Tecrübe Puanı
    100
    @ŞiMaL

    Yeni Cücə kabab

    Cücə kabab

    Cücə - 285q, xama - 10q, baş soğan - 30q, keşniş və cəfəri - 25q, lumu 1/2 əd., və ya narşərab - 25q, duz, istiot.
    İlk emaldan keçirilmiş cücə iki hissəyə bölünür, istiot və duz vurulub şişə taxılır. Xama ilə isladılıb manqalda qızardılır. Hazır kababın yanında halqavari doğranmış baş soğan verili rvə üstünə lumu dilimi qoyulur.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Cücə kabab

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: ŞiMaL

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1461


Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş