Roberto Carlos, takım olarak tam anlamıyla hazır hale gelemediklerini söyledi. “Takımda yetenekli ve tecrübeli oyuncu sayısı fazla. Bizler, yeteneklerimizi tam olarak maçlara taşırsak, başarı da kaçınılmaz olur. Paniğe hiç gerek yok” ‘Tam hazır değiliz’ Fenerbahçe'nin “Altın Ayak” ödüllü yıldızı Roberto Carlos, henüz takım olarak tam anlamıyla hazır hale gelemediklerini söyledi. Üst üste gelen sakatlıkların yanısıra, milli maçlar ve Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin erken tarihlerde

Bu konu 958 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Carlos'tan başarı reçetesi 958 Reviews

    Konuyu değerlendir: Carlos'tan başarı reçetesi

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 958 kez incelendi.

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    31.07.2008
    Mesajlar
    1.238
    Konular
    584
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    616
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Carlos'tan başarı reçetesi

    Roberto Carlos, takım olarak tam anlamıyla hazır hale gelemediklerini söyledi.

    “Takımda yetenekli ve tecrübeli oyuncu sayısı fazla. Bizler, yeteneklerimizi tam olarak maçlara taşırsak, başarı da kaçınılmaz olur. Paniğe hiç gerek yok”

    ‘Tam hazır değiliz’
    Fenerbahçe'nin “Altın Ayak” ödüllü yıldızı Roberto Carlos, henüz takım olarak tam anlamıyla hazır hale gelemediklerini söyledi. Üst üste gelen sakatlıkların yanısıra, milli maçlar ve Şampiyonlar Ligi ön elemelerinin erken tarihlerde olmasının, teknik direktör Aragones’in programında aksamaya yol açtığını dile getiren Sambacı, “Henüz yüzde yüz hedefe ulaşamadık. Ama haftalar ilerledikçe düzeleceğimizden kuşkum yok. Bu sürede ne kadar az puan kaybedersek o derece iyi olur” dedi.

    ‘Taraftar bilinçli’
    Sezona kötü başladıklarını itiraf eden Brezilyalı yıldız, “Ancak sonu mutlaka iyi olacak. Takımda tecrübeli ve kaliteli oyuncu sayısı fazla. Bizler yeteneklerimizi tam olarak maçlara taşırsak, başarı kaçınılmaz olur. Paniğe kapılmaya gerek yok. Fenerbahçe taraftarı çok bilinçli. Nasıl davranacağını iyi biliyor. Onların yaydığı pozitif enerjiyle, gücümüzü, kalitemizi ve tecrübemizi birleştirip bu yıl en iyiyi yakalamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Carlos'tan başarı reçetesi

          Kategori: Spor Haberleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 958

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş