Arkadaşlar , seçimden birkaç ay geçti şimdi herkes diyordur ki, keşke dtp ve akp çıkmasaydı bunların çogunluğuda azerbaycan türkü arkadaşlarımızdır, bunu neden diyoruz ki;hepimizin sayesinde kazandılar.Birlik ve beraberligimizi sağlayamadık yada sağlamadık. Bitanesi çıkıyor bizim şukadar oyumuz var bize oy verin biri çıkıyor onlara oy vermeyin bize oy verin hani burda birlik ve beraberlik nerde bakıyorsunuz.Onlardan 2 kisi aday gösteriliyor (AZERBAYCAN TÜRKLERI) 5 aday çıkarıyor. Şimdi biz kime oy vereceğimizi şaşırıyoruz...
Bize zamaninda ülkücülük nedir onu ögretenler simdi bazı emperyalist düsüncelerin arkasına saklananların yanına saklanıyorlar.Bu iste bizi satıyorlar. Igdır ı bilmiyen arkadaşlara ögrettim ve dönüp bana siz Iğdır ı sattınız dedi. Doğru da diyor biz bukadar vatan perversek Iğdırda olan olaylara karşıda sesimizi çıkarmamız gerekir. Seçim bitti ve bağırmaya başladılar (Iğdır ovası aponun yuvası) diye hani (Iğdır ovası bozkurt yuvası) ydı ne oldu burada çelişki yokmu sizce arkadaşlar.Bizi bu yaşa kadar getiren büyüklerime sesleniyorum. Lütfen birlik ve beraberlik içinde birleşelim adam gibi adam olalım unutmayın ki;
Ele başı abdullah öcalanın bir sözü var her yeri birakın Iğdır ı alın neden dedigini biliyormusunuz? Sınırda 3 kapımız var ve oradan mal kaçırıp pkk mali kaynakk sağlamak
LÜTFEN BIZI SATMAYIN BAŞTAKILER
AKYUMAKLI FERHAT....