Arkadaşlar , seçimden birkaç ay geçti şimdi herkes diyordur ki, keşke dtp ve akp çıkmasaydı bunların çogunluğuda azerbaycan türkü arkadaşlarımızdır, bunu neden diyoruz ki;hepimizin sayesinde kazandılar.Birlik ve beraberligimizi sağlayamadık yada sağlamadık. Bitanesi çıkıyor bizim şukadar oyumuz var bize oy verin biri çıkıyor onlara oy vermeyin bize oy verin hani burda birlik ve beraberlik nerde bakıyorsunuz.Onlardan 2 kisi aday gösteriliyor (AZERBAYCAN TÜRKLERI) 5 aday çıkarıyor. Şimdi biz kime

Bu konu 1939 kez görüntülendi 2 yorum aldı ...
IGDIR'ı ve AZERBAYCAN TÜRKLERINI SATTILAR 1939 Reviews

Konuyu değerlendir: IGDIR'ı ve AZERBAYCAN TÜRKLERINI SATTILAR

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1939 kez incelendi.

Akyumakli Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    18
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    609
    @Akyumakli Ferhat

Standart IGDIR'ı ve AZERBAYCAN TÜRKLERINI SATTILAR

Arkadaşlar , seçimden birkaç ay geçti şimdi herkes diyordur ki, keşke dtp ve akp çıkmasaydı bunların çogunluğuda azerbaycan türkü arkadaşlarımızdır, bunu neden diyoruz ki;hepimizin sayesinde kazandılar.Birlik ve beraberligimizi sağlayamadık yada sağlamadık. Bitanesi çıkıyor bizim şukadar oyumuz var bize oy verin biri çıkıyor onlara oy vermeyin bize oy verin hani burda birlik ve beraberlik nerde bakıyorsunuz.Onlardan 2 kisi aday gösteriliyor (AZERBAYCAN TÜRKLERI) 5 aday çıkarıyor. Şimdi biz kime oy vereceğimizi şaşırıyoruz...
    Bize zamaninda ülkücülük nedir onu ögretenler simdi bazı emperyalist düsüncelerin arkasına saklananların yanına saklanıyorlar.Bu iste bizi satıyorlar. Igdır ı bilmiyen arkadaşlara ögrettim ve dönüp bana siz Iğdır ı sattınız dedi. Doğru da diyor biz bukadar vatan perversek Iğdırda olan olaylara karşıda sesimizi çıkarmamız gerekir. Seçim bitti ve bağırmaya başladılar (Iğdır ovası aponun yuvası) diye hani (Iğdır ovası bozkurt yuvası) ydı ne oldu burada çelişki yokmu sizce arkadaşlar.Bizi bu yaşa kadar getiren büyüklerime sesleniyorum. Lütfen birlik ve beraberlik içinde birleşelim adam gibi adam olalım unutmayın ki;
    Ele başı abdullah öcalanın bir sözü var her yeri birakın Iğdır ı alın neden dedigini biliyormusunuz? Sınırda 3 kapımız var ve oradan mal kaçırıp pkk mali kaynakk sağlamak

LÜTFEN BIZI SATMAYIN BAŞTAKILER

AKYUMAKLI FERHAT....

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: IGDIR'ı ve AZERBAYCAN TÜRKLERINI SATTILAR

Kategori: Atış Serbest

Konuyu Baslatan: Akyumakli Ferhat

Cevaplar: 2

Görüntüleme: 1939

KAI-BODRUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaş;
    35
    Konular
    9
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    601
    @KAI-BODRUM

Iğdır'ın ve Iğdır halkı'nın aynı zemin üzerinde durması için;en iyi strateji hemşehri faşistliği yapmaktır...
    Kürt-Türk-Azeri-Terekeme ayırmaksızın Iğdır kimliğin'e sağlam bir zemin oluşturulmalıdır...
    Buda ığdır'lı siyasetçilere düşen bir görevdir...
    Benim hayret ettiğim konu şu;Tamam milletimiz'in özgürlük iradelerine dil uzatmıyoruz,herkes istediği partiye oy verebiliyor...

Benim zoruma giden tek şey;Kocası(Savaş Puldan)en büyük uyuşturucu baronları'nın başında gelen.::.HAKKARİ.::.nüfusu'na kayıtlı bir siyasi karakterin(Pervin Puldan) Iğdır'da milletvekili seçilmesidir...

Birde şunu düşünelim;Acaba ığdır halk'ının siyasi görüşü mü bu
    Yoksa o kişili'ğin bir sempati kazanması sonucu ortaya çıkan bir kare mi?

Örnek veriyorum;Benim doğduğum ilçe Kars-Kağızman;Nüfus'unun %85'i Kürt kökenli vatandaşlarımız olmasına rağmen,Yıllar'dır hep aynı zemin üzeri'nde duruyor ve bugüne dek nerede ise hemen hemen her seçimde sağ kesim galip ayrılmıştır...
    MHP,AKP,DYP,ANAVATAN son yıllar da ilçe halkı hep bu tarafa kaydı!..
    Kürt-Yerli ayırmaksızın;herkes aynı rota'yı takip ettiler...

Ve sadece BBP(Büyük Birlik Partisi)fazla sempati kazanamadı...Sebebi onlar da kalsın...

Iğdır'lı yurtsever hemşehrilerimiz;bir an önce ortak nokta da buluşmalıdır...

Sosyal,kültürel,ekonomik her ne olursa olsun vatansever kişilikler'in bunlarla uğraşması ve bunu bir gizli provakasyon altın da halletmeleri lazım...

Acil çözüm bulunmaz ise;Şüphem yoktur ki,MHP ve Diğer siyasi örgütler'in bütün sabit oyları DTP'ye kaydırılır...

Yoksa Leyla Zana'nın orada miting vermesi,apo posterleri altın da seçim süreci yaşamaları,provakatörler'in ve pkk sempatizanları'nın ığdır da bölücü slogan atmaları pek hayr-ı alamet değil,inanın tesadüf yada şans'ta değildir!...

Ben bir Kürt olarak DTP'den nefret ediyorum...
    MHP'yi de desteklemiyorum!...

Ama DTP'nin yerine MHP'nin Iğdır da iktidar sahibi olması beni mutlu eder...

DTP'nin tek amacı KAI(Kars-Ardahan-Iğdır)'da örgütleşmek'tir...

Ve serhat bölgesini PKK'nın son kalesi yapmaktır...

Daha şimdi'den PKK teröristler'i Ağrı Dağı etekleri için de kamplaşma'ya girdiler ve hatta başka ülke'nin vatandaşını aramzıda kaçıracak kadar cesaret kazandılar...

...ACİL ÇÖZÜM LAZIM...UMARIM YEREL SEÇİM DE DTP DİYE BİR İSİM GÖZÜME ÇARPMAZ....
    اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ

GaRaGaN
    GaRaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kişi için kurum zedeleyen bir toplum olarak "böyle gelmiş böyle gider" demekten başka yapacak neyimiz var... Diğer bi forum konusundaki yorumum gibi "düşünceler aynı fakat icraatler farklı"... Allah sonumuzu hayır etsin, bakalım zaman bizi nereye sürükleyip götürecek...

Etiketler