Kullanıcı Tag Listesi

Malzemeler 1 adet patlıcan 1 adet kabak 2 adet domates 1 adet patates ½ kg fasulye 1 adet soğan 4-5 diş sarmısak ½ kg kuşbaşı kuzu eti

Bu konu 886 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Güveç 886 Reviews

    Konuyu değerlendir: Güveç

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 886 kez incelendi.

Konu: Güveç

  1. #1
    bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.07.08
    Mesajlar
    1.239
    Konular
    610
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    491
    @bYMuH@mM£d76

    Standart Güveç

    Malzemeler
    1 adet patlıcan
    1 adet kabak
    2 adet domates
    1 adet patates
    ½ kg fasulye
    1 adet soğan
    4-5 diş sarmısak
    ½ kg kuşbaşı kuzu eti

    Hazırlanışı
    Toprak bir güveç kabının içine önce etler daha sonra sırası ile sarmısak, fasulye, küp küp doğranmış patates, soğan, dilimlenmiş ve Suda bırakılıp acısı alınmış patlıcan ve yine dilimlenmiş kabak ve Domatesler konulur. Arzuya göre yeteri kadar Tuz ilave edilip, 1 çay fincanı Su ilavesi ile kısık ateşte 1.5 Saat kadar pişmeye bırakılır.

    Not: isteğe göre yağ ilave edilebilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Güveç

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 886

    ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş