Malzemeler 2 Su bardağı pirinç 3 orta boy patates 150 gr tereyağı tuz Hazırlanışı Pirinçleri 24 Saat öncesinden yıkayıp suya bırakın, ertesi Gün süzüp, Tuzlu kaynar suya atın ve 7 Dakika kaynatın. Hemen süzün, soğuk sudan geçirin. Daha önceden soyulmuş ve 0,5 cm. halkalar halinde dilimlenmiş patatesler yağlanmış yuvarlak bir Tencerenin Altına ve kenarlarına dizin. Delikli düz bir kepçe ile pirinçleri kepçe kepçe patatesli tencereye dökün, geri kalan teryağıbıküçük parçalar halinde

Bu konu 1087 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Patatesli Pilav 1087 Reviews

    Konuyu değerlendir: Patatesli Pilav

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1087 kez incelendi.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş