Malzemeler 500 gr kuru incir 3 çorba kaşığı ceviz içi 3 çorba kaşığı toz şeker Hazırlanışı incirlerin saplarını koparıp, yıkayın daha sonra sap yerleriden kesip, içlerine dövülmüş ceviz içi ve şeker karışımından doldurun. Doldurduğunuz incırleri kapatıp, önceden yağladığınız bir tepsiye dizin. üzerlerine bir bardak Su veya süt dökün. Hafif ateşte ağzı kapalı olacak şekilde pişirin. incirler yumuşayınca soğutup, servis yapın.

Bu konu 1209 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
incir Tatlısı 1209 Reviews

    Konuyu değerlendir: incir Tatlısı

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1209 kez incelendi.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş