Malzemeler 1.5 kg toz şeker 1.5 kg vişne ( ezik ve çürükleri ayıklanmış) Hazırlanışı Vişneler saplarıyla birlikte bol Suda yıkadıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Cam bir kabın içine bir sıra vişne, bir sıra toz şeker olacak şekilde dizin ve kabın kapağını kapatıp, şekerin vişnenin suyunda erimesi için bir Gün bekletin. Vişneleri kevgirle alın, kabın içinde kalan şurubu, ince delikli bir süzgeçten geçirerek süzün ve bir şişeye boşaltın. Servis yapacağınız zaman bir bardağa

Bu konu 1319 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Vişne şurubu 1319 Reviews

    Konuyu değerlendir: Vişne şurubu

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1319 kez incelendi.

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş