Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 2 askerden 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun memleketi Adıyaman'ın Besni İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu daha önce şehit düşen bir arkadaşının fotoğrafına ‘İşte bu vatan için bu gardaşlarımın biri şehit, biri gazi. Hepimiz ölmeye hazırız, çünkü şehitler ölmez bu vatan

Bu konu 1668 kez görüntülendi 2 yorum aldı ...
Şehidin yürek burkan yorumu 1668 Reviews

    Konuyu değerlendir: Şehidin yürek burkan yorumu

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1668 kez incelendi.

  1. #1
    Aylin's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.03.2009
    Mesajlar
    3.559
    Konular
    3321
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    1
    Tecrübe Puanı
    1053
    @Aylin's

    Standart Şehidin yürek burkan yorumu

    Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 2 askerden 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun memleketi Adıyaman'ın Besni İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

    Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu daha önce şehit düşen bir arkadaşının fotoğrafına ‘İşte bu vatan için bu gardaşlarımın biri şehit, biri gazi. Hepimiz ölmeye hazırız, çünkü şehitler ölmez bu vatan bölünmez. Bu böyle biline, ruhun şad olsun şehidim’ yorumunu yapmış.

    Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun çatışmada şehit olduğu haberini, aileye, Besni Kaymakam Vekili Mehmet Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mevlüt Yıldırım, sağlık görevlileri ile birlikte verdi. Acı haber, şehit Tanrıkolu'nun Sarhan Mahallesi'ndeki baba evini yasa boğdu. Oğulları şehit düşen Sakine ve Ramazan Tanrıkolu çifti, gözyaşlarına boğuldu, ağıtlar yaktı.

    Fenalık geçiren Tanrıkolu çiftine sağlık görevlileri müdahale ederken, haberi alan komşuları ve yakınları da Türk bayrağı asılan eve gelerek aileyi teselli etmeye çalıştı. Şehit Uzman Onbaşı Abidin Tanrıkolu'nun 3'ü kız 5 kardeşi bulunduğu ve ilk görev yeri olan Dağlıca'da 11 aydır bulunduğu öğrenildi.

    ŞEHİDİN YORUMU AĞLATTI

    Öte yandan, şehit Uzman Onbaşı'nın bazı arkadaşları ise Tanrıkolu'nun, sosyal paylaşım sitesindeki profiline girerek rahmet dileğinde bulunup, PKK terör örgütüne lanet mesajları yağdırdı.

    Sayfasında, daha önce ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ mesajları yazdığı ve şehit şiirlerini yayınladığı görülen Uzman Onbaşı Tanrıkolu'nun, şehit düşen bir arkadaşının fotoğrafına da ‘İşte bu vatan için bu gardaşlarımın biri şehit, biri gazi. Hepimiz ölmeye hazırız, çünkü şehitler ölmez bu vatan bölünmez. Bu böyle biline, ruhun şad olsun şehidim’ yorumunu yaptığı görüldü.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Şehidin yürek burkan yorumu

          Kategori: Türkiyeden Haberler

          Konuyu Baslatan: Aylin's

          Cevaplar: 2

          Görüntüleme: 1668

    HÜZÜNLER KALDI BENDE...

  2. #2
    Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    18.04.2010
    Mesajlar
    1.526
    Konular
    205
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    582
    @Furkan

    Standart

    Rabbim rahmet eylesin..dayanalıcak şey değil ama gerçeğimiz..



    [Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]




    Bir gün öləcəksən, bunu bilirsən,
    Ölmək istəmirsən, çünki sevirsən.
    Sevgilin ölübsə, sən də ölürsən,
    Ölümü sevirsən, bu tamam başqa,
    Durma dostum, sən də yer ver aşka!

  3. #3
    kaf2020 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    07.05.2010
    Mesajlar
    327
    Konular
    3
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    521
    @kaf2020

    Standart Satranç oyunu ve Doğu

    Satranç oyununu iyi bilmem ama temel kurallarını bilirim.Galiba eski iran krallığında tamemen askeri teamüllerin sonundaki ihtiyaçtan duyulmuş,tamemen askeri kuralları içeren ve hatta emredilerek bulunmuş askeri taktikler topluluğudur. Hatta günümüzde bütün dünyaca kabül edilmiş en üstün zeka gerektiren oyunlardan belki ilkidir.Amaç kısaca: Az zayiatla şahı yoketmektir. Bunun için bazen rakiple yanyana ,kol kola gidersin, bazen göğüs göğüse çarpısırsın, bazen yemler atarsın,bazen yenilmiş gibi yaparsın...ama bir hedefin vardır: Şahı kıpırdatmayacak şekilde elini kolunu bağlamak. Bir daha zarar gelmiyecek halde iken sonrada el sıkışır oyunu tatlıya bağlarsın.Acaba bizim oyuncularımız oyunu mu bilmiyor, yoksa oynamayı ayıpmı sanıyor? Artık gölgemizin üzerinden sıçramanın zamanı gelmiştir hatta geçmektetir. Ufkun ötesini ,yıllar sonrasını görelim, sezelim. Dinsin artık bu zavallı,biçare,nahaber, zavallı annelerin gözyaşları. Bence! Hepinize saygılarımla.

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş