[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
linke tıklayınız aşure mucizesi allahım sen imami mehtinin zuhrunu acil eyle.amin
http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=1726082 linke tıklayınız aşure mucizesi allahım sen imami mehtinin zuhrunu acil eyle.amin
Bu konu 3051 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
linke tıklayınız aşure mucizesi allahım sen imami mehtinin zuhrunu acil eyle.amin
BİR OLALIM BİRLİK OLALIM!
Allah razı olsun kardaşım sağolasın ben ne zamandır bunu nasıl ekleyeceğimi düşünüyordum.Cep telefonumda vardı bu görüntü Cd yaptırdım ama bir türlü bilgisayarımdan foruma geçiremedim.Sen yapmışsın Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım.
Gökyüzünde beliren o göz hz.Zeynep'in turbesinin üzerinde beliren gözdür.Gözün hemen altında ise uzanan peçe insanları hayretler içinde bırakmıştır.Gözleri görenler ise onun cennet kadını Hz.Zeynep'olduğuna inanıyorlar.
Selam ve dua ile..
Saygılarımla...
"Allah'im! Bizlere Ehlibeyt'in bu dünyada ziyaretini, ahirette şefaatini nasip eyle!"
Hûseyn Dîvânesiyem Men . . .
"EY EHL-İ BEYT! ŞÜPHESİZ ALLAH SİZDEN KUSURU GİDERİP TERTEMİZ YAPMAK İSTER."Ahzap Süresi 33.Ayet
Oğlum (Huseyin) kerbelâ denilen bir yerde defnedilecek.O yer ki İslam' ın kubbesidir.O yer ki Allah Nuh ile birlikte olan müminleri orada tufandan kurtardi.Hz.Muhammed(s.a.v)
Bende atmayı düşünüyordum forumlara am arkadaşımız daha önce davranmış, Allah razı olsun...
€line €meğine Sağlık...
baxmisham buna netlioga , tsk paylasimcin.
Gel gor omrumuzden kecen o gunlerden neler qalmish
Allah razı olsun kardeşim...
çağ ne derse desi , Dinimizin gereğini elimizden geldiğince yapalım n'olur...