Herkes hayatına dair bilinmeyenleri ilginç yönlerini buraya yazabilecek. Ben başlayayım
İtiraf ediyorum aslında yaramaz biriyim meselaaaaa yani
Herkes hayatına dair bilinmeyenleri ilginç yönlerini buraya yazabilecek. Ben başlayayım:) İtiraf ediyorum aslında yaramaz biriyim meselaaaaa yani:D:)
Bu konu 8914 kez görüntülendi 27 yorum aldı ...
Herkes hayatına dair bilinmeyenleri ilginç yönlerini buraya yazabilecek. Ben başlayayım
İtiraf ediyorum aslında yaramaz biriyim meselaaaaa yani
Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
Aşka aşıkken bile memleket delisiyim
hayata karşı pek inancım kalmadı kocaman bi boşluk ve karanlık hissediyorum zihnimde ve yüreğimde...
Hayat Herseye Ragmen Yasamaya Deger Itiraf Ediyorum
itraf etmeliyimki birilerini kırdım uzdum vede çok kırıldım ama okadar anlamsız sösleri hakettigimi düşnmuyorum neye göre yargılandım bilmiyorum ......bundan bişey çıkardım gerçek dost falan yokmuş nıhayet bunuda anlamış olduk bugunki itrafım bukadar ilerleyn zamanda yine yazıcam
itiraf ediyorum, birazdan iddaa oyniicam...
Itiraf Ediyorum Damar Sarki Dinlemek Istiyorum Bu Gün Imparator Fani Nerdesin
iTiraF edioRum..! ßaqıRa ßaqıRa aqLamaq isTiYoruuuMmM
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
αηηєм çσ¢υkℓυğυмυ ѕσяαηℓαяα нєρ: "küçükkєη уαяαмαz∂ı" ∂єя∂ι. єνєт αηηє küçükkєη 'уαяαм' αz∂ı..! =(
Doğaçlama yaşıyorum, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. "Umrum"a yaklaşmasın kimse... Ne halim varsa görmekle meşgulüm..!
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
αηηєм çσ¢υkℓυğυмυ ѕσяαηℓαяα нєρ: "küçükkєη уαяαмαz∂ı" ∂єя∂ι. єνєт αηηє küçükkєη 'уαяαм' αz∂ı..! =(
Doğaçlama yaşıyorum, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. "Umrum"a yaklaşmasın kimse... Ne halim varsa görmekle meşgulüm..!
itiraf ediyorum hic dostum yokmus
itiraf ediyorum biraz kirgin bir o kadar üzgün ve neden ben diyorum aglamak istiyorum
gerci dün cok agladim akacak kan damarda durmazmis diyorum ve mavis seni cok seviyorummmmmmmmmmm sen birtanesin kardesim benim icin