ay abisim benziyo ama
Site üyelerimiz bu bölümde kendilerini tanıtabilir ve Resimlerini bizlerle paylaşabilirler.Unutmadan ekleyeceğim çöpçatan sitesi degildir.Sadece resimleri ekler ve arkadasınızın,dostunuzun sizi görmesine,tanımasına yardımcı olabilirsiniz.
Bu konu 98025 kez görüntülendi 289 yorum aldı ...
ay abisim benziyo ama
hımsss kusura qalmada çok çirkinmışinnn
Yıllar önce bu konuyu açarken cok heyecanlanmıştık.Hiç bir sitede böyle bir konu yoktu ve ilk yine bizdeydi.Harika zamanlar geçirdik ve hergün foruma girdiğimizde hemen bu konuyu açardık ki "Acaba merak ettiğimiz üyede ekledimi resmini" diye düşünürdük.Hey gidi günler şimdi her sayfaya tek tek baktım hem sevindim hem üzüldüm sevindim çünkü hala devam ediyor bu samimiyet kardeşlik bağı.Üzüldüğüm ise eski isimler bir bir unutulmaya yüz tutmuş elbetteki bundada bir hayır vardır tabiki.
Herkese hoş sohbetler ve unutulmayacak dostluklar kurmasını temenni ederim.
Sağlıcakla kalın.
Ŧєℓєรмє
!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!
Ŧєℓєรмє
вιяαz ѕєνιηç вιяαz нüzüη.
Sağol, düz deyirsen, belke men yoxuydum laf tüşmez ama şimdi unutulmasının sebebi kendilerini unutturmaları, mod.lar eski üyeler ve hatta bazı adminler siteye göz bile atmıyolar... her şey @
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
adminimin eline qalıf..
Sor bakalım...
Çay içtiği biri var mıymış?
Gönlünü gönlünde demlediği
gözlerinin gözlerine aktığı
hayatına iki şeker kattığı biri
İçini ısıtan biri, demek gibi
Çay içtiği biri var mıymış?
Aynen yaxsi konuya deniyipsen. ama su varki hec bir zaman eski dostlar unutulmaz hap yad ediler hep derdik resim kim koyacak hep bakardik bazisi yok men resim koymuram derdi ))) Simdi facede bakirsan boy boy resimler )))
eski isimler niye toz tutsun unutulsun dostluklar unutulmaz ele degilmi toz tutan yerleri silmek lazim.
Men kendi sahsim adima tanidigim dostlarimi unutmamisam hamsini cok sevirem.
Ben dostlarımı ne kalbimle ,
Ne de aklımla severim...
Olur ya... Kalp durur... Akıl unutur...
Ben dostlarımı ruhumla severim...
O , ne durur... Ne de unutur...
Bizlerun cogusu Türkiyedeki Azerbaycan Türklerinin olmasindandir.
Bir Türk olarak Azerileri türklerden Türkleri de Azerilerden farklı görmüyorum sonucta aynı milletiz kardeşiz ve dünya üzerinde türklerin en sevdiği ülke azerbaycan dır
Seviliyorsunuz .. saygılar
Buyrun bu da benim