Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası, "İlk hedef gruplara kalmaktı, bunu başardık" dedi.
Transferden memnun
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Partizan önünde, baskılı, golü arayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. İspanyol çalıştırıcı hedeflerine ulaştıklarını ifade ederek, “Bu önemli başarıdan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. 3-4 tane gol pozisyonu bulduk. Dörtlü savunmamızı çok geride kalmamaları yönünde uyarmıştım ama yediğimiz gol duran toptan geldi. Şimdi kurayı bekliyoruz. Sonuna kadar gitmek için elimizden geleni yapacağız. Senna transferinin olmasını çok istemiştim. Üzerinde çok durduk ama olmadı, Josiko’nun gelmesinden de fazlasıyla memnunum. Bize faydalı olacaktır” dedi.
Jokanoviç hakemlere çattı
Partizan Teknik Direktörü Slavisa Jokanovic, “Takım olarak bazı hatalarımızın neticesinde goller yedik. Son dakikalara bakacak olursak bu maçın 120 dakikada bitmesi gerekirdi” dedi. Maçın, kendi hatalarının yanısıra, hakem üçlüsünün arzu ettiği şekilde neticelendiğini iddia eden Sırp hoca, “Maçı iyi gözlemleyemediler. Bazı pozisyonlarda Fenerbahçe adına karar verdiler. Gördük ki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde hedefleri olan bir takım. Onlar da kalitelerini ve güçlerini sahaya fazlasıyla yansıttılar” ifadesini kullandı.