Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası, "İlk hedef gruplara kalmaktı, bunu başardık" dedi. Transferden memnun Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Partizan önünde, baskılı, golü arayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. İspanyol çalıştırıcı hedeflerine ulaştıklarını ifade ederek, “Bu önemli başarıdan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. 3-4 tane gol pozisyonu bulduk. Dörtlü savunmamızı çok geride kalmamaları yönünde uyarmıştım ama yediğimiz gol duran toptan geldi. Şimdi kurayı bekliyoruz.

Bu konu 869 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Aragones: 'İstedik ve başardık' 869 Reviews

Konuyu değerlendir: Aragones: 'İstedik ve başardık'

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 869 kez incelendi.

bYMuH@mM£d76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    584
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    594
    @bYMuH@mM£d76

Standart Aragones: 'İstedik ve başardık'

Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası, "İlk hedef gruplara kalmaktı, bunu başardık" dedi.

Transferden memnun
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Partizan önünde, baskılı, golü arayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. İspanyol çalıştırıcı hedeflerine ulaştıklarını ifade ederek, “Bu önemli başarıdan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. 3-4 tane gol pozisyonu bulduk. Dörtlü savunmamızı çok geride kalmamaları yönünde uyarmıştım ama yediğimiz gol duran toptan geldi. Şimdi kurayı bekliyoruz. Sonuna kadar gitmek için elimizden geleni yapacağız. Senna transferinin olmasını çok istemiştim. Üzerinde çok durduk ama olmadı, Josiko’nun gelmesinden de fazlasıyla memnunum. Bize faydalı olacaktır” dedi.

Jokanoviç hakemlere çattı
    Partizan Teknik Direktörü Slavisa Jokanovic, “Takım olarak bazı hatalarımızın neticesinde goller yedik. Son dakikalara bakacak olursak bu maçın 120 dakikada bitmesi gerekirdi” dedi. Maçın, kendi hatalarının yanısıra, hakem üçlüsünün arzu ettiği şekilde neticelendiğini iddia eden Sırp hoca, “Maçı iyi gözlemleyemediler. Bazı pozisyonlarda Fenerbahçe adına karar verdiler. Gördük ki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde hedefleri olan bir takım. Onlar da kalitelerini ve güçlerini sahaya fazlasıyla yansıttılar” ifadesini kullandı.

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Aragones: 'İstedik ve başardık'

Kategori: Spor Haberleri

Konuyu Baslatan: bYMuH@mM£d76

Cevaplar: 0

Görüntüleme: 869

ßŶ ๓ยђค๓๓є๔

Etiketler