'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin senaristi Bahadır Özdener, İsrail'e inat, 'Kurtlar Vadisi Filistin' ile insanlık dramını beyaz perdeye taşıyacak. Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alan bir sahneyi protesto için diplomatik küstahlık yapan İsrail'e, "Doğruları söylemeye ve yanlışları teşhir etmeye devam edeceğiz" mesajını gönderen Pana Film'den ikinci uyarı "Kurtlar Vadisi Filistin" filmiyle geldi. Dizi senaristlerinden Bahadır Özdener, "1,5-2 dakikaya hassasiyet gösteriyorlar. 1,5 saatlik

Bu konu 2700 kez görüntülendi 6 yorum aldı ...
Kurtlar Vadisi Filistin geliyor 2700 Reviews

Konuyu değerlendir: Kurtlar Vadisi Filistin geliyor

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 2700 kez incelendi.

--YuSuF-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    6
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    @--YuSuF--

Standart Kurtlar Vadisi Filistin geliyor

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin senaristi Bahadır Özdener, İsrail'e inat, 'Kurtlar Vadisi Filistin' ile insanlık dramını beyaz perdeye taşıyacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alan bir sahneyi protesto için diplomatik küstahlık yapan İsrail'e, "Doğruları söylemeye ve yanlışları teşhir etmeye devam edeceğiz" mesajını gönderen Pana Film'den ikinci uyarı "Kurtlar Vadisi Filistin" filmiyle geldi. Dizi senaristlerinden Bahadır Özdener, "1,5-2 dakikaya hassasiyet gösteriyorlar. 1,5 saatlik Filistin'i anlatalım, bakalım ne tepki verecekler" dedi.

Bahadır Özdener, dizi ve İsrail'in hazmedemediği sahneler hakkında NTV'de yayınlanan Canlı Gaste programında Can Dündar'a şunları söyledi:

"Polat Alemdar'ın en yakın adamlarından Memati'nin oğlu Ali Memati bu nedenle kaçırıldı. Ve sürpriz bir şekilde İsrailli kişiler tarafından alıkonulduğu öğrenilince Polat buraya baskın yaparak çocuğu ele geçirdi. Sahnenin özeti budur.

KURTLAR VADİSİ IRAK

Kurtlar Vadisi Irak filminden sonra İsrail'den ve dünyanın çeşitli yerlerinden çeşitli tepkiler yönelmişti. Bunların birincisi Kurtlar Vadisi Irak filminde bir doktorun organ kaçakçılığı yaptığı ve bu doktorun Yahudi olduğu için böyle bir şey yapmadığıydı. Bunun yalan olduğu ifade edilmişti ve çok ağır şekilde suçlanmıştık. 3-4 ay önce İsrail'de büyük bir operasyon düzenlendi ve bu tip olayların gerçekleştiği doğrulandı.

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN GELİYOR

Gazze'de yaşanan bir insalık dramıdır ve bunu bir şekilde uluslararası kamuoyuna daha çarpıcı bir şekilde getirmek için Kurtlar Vadisi Filistin projesi hazırlıyoruz. Bakalım o zaman ne tepkiler alacağız çünkü bu 1,5-2 dakikalık bir sahne ama bu 1,5 saatlik bir film olacak. Anlatacağımız konular çok çarpıcı ve gerçekler olacak, bakalım o zaman ne tepki gösterecekler.

[YOUTUBE]ctKwj0lx3YY[/YOUTUBE]

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Kurtlar Vadisi Filistin geliyor

Kategori: Türkiyeden Haberler

Konuyu Baslatan: --YuSuF--

Cevaplar: 6

Görüntüleme: 2700

Nazlımcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    111
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    617
    @Nazlımcan

Nedense ben bu tür filimleri sevmem ancak o kadar izleniyor ki herkesin dilinde. Beğenilen bir dizi olduğunu biliyorum, sevenler kesinlikle mutlu olacaktır

İzlemesemde emeklerin ve paylaşımın için teşekkürler diyorum Yusuf

Vuslata Hasret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    4260
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    779
    @Vuslata Hasret

Alıntı Nazlımcan Rumuzlu Üyeden Alıntı
    Nedense ben bu tür filimleri sevmem ancak o kadar izleniyor ki herkesin dilinde. Beğenilen bir dizi olduğunu biliyorum, sevenler kesinlikle mutlu olacaktır

Aynen sana katılıyorum.. bir ik sefer baktım..ve bir daha seyretmedim..
    seyredenlere saygım sonsuz..

Konular
    111
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    617
    @Nazlımcan

Alıntı AhmetErmis Rumuzlu Üyeden Alıntı
    Aynen sana katılıyorum.. bir ik sefer baktım..ve bir daha seyretmedim..
    seyredenlere saygım sonsuz..

Kimin can abisi yaaa bencede abimm seyredenlere saygılar

Teşekkürler Ahmet abi

Vuslata Hasret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    4260
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    779
    @Vuslata Hasret

Bir arada deli yürek vardı..seyreden kendini nevşehirde deli yürek zannediyordu.. hele birde benim kayın birader var.. işi gücü hava..sırf hava..kendini karızma zannedip havalara bürünüp görseniz tamam dersiniz..dudak bükerek konuşmalar yaparız ederiz oldu bil..gibi sükseli konuşmalar,yatak odasına deliyüreğin resimlerini asmalar..kapı ziline kendi adının yerine deli yürek yazmış iyimi.. elinize bir iğne alın batırın balon gibide fosalır..gençlik işte macera ne diyelim... şimdide kurtlar vadisini izleyen polat oluyor memati oluyor..keşke onlar gibi olsalar başım üstüne..neyse bu konuda fazla yazmayım..seyredenede etmeyenede saygılıyım..allah hidayet versin milletimize,şuur versin,bilinç versin..

SaiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaş;
    41
    Konular
    680
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    100
    @SaiL

Alıntı Nazlımcan Rumuzlu Üyeden Alıntı

Vallahi sizi bilmem ama benim en çok sevdiğim dizi... Bir bölümünü kaçırsam, muhakkak internetten bulup izlerim...

Konular
    111
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    617
    @Nazlımcan

Alıntı SaiL Rumuzlu Üyeden Alıntı
    Vallahi sizi bilmem ama benim en çok sevdiğim dizi... Bir bölümünü kaçırsam, muhakkak internetten bulup izlerim...

Saygı duyarım ne demek Sail, ben sadece görüşümü belirttim muhalif olmak istemedim sakın yanlış anlama lütfen kaldı ki annem bile bu diziyi kaçırmıyor benim fazla TV sevmediğimdendir belkide

İyi seyirler dilerim.

Etiketler