Yazmayı beceremediğim zamanlar olmadı hiç hayatımda, aslında en sevdiğim yanımdı harfleri birleştirmek ve dökmek içimdeki tüm karanlıkları ya, bazen yazamama kısmını da yaşıyor yüreğim işte. Aslında hepsi birbiriyle bağlantılı biliyor musun? Yalan söylediğini fark etmek ve yazamamak… Yazarken gerçekten hissettiklerinin çıkacağını bilip onlarla yüzleşmekten korkmak. Attım dediğin her şeyin yeniden ve aynı yakıcıklıkta çıkması ortaya ve daha fazla kaybetmek… Maske güçtü çünkü sana göre,

Bu konu 1503 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Maske 1503 Reviews

Konuyu değerlendir: Maske

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1503 kez incelendi.

Konu: Maske

aslı..aslı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaş;
    41
    Konular
    261
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    561
    @aslı..aslı

Standart Maske

Yazmayı beceremediğim zamanlar olmadı hiç hayatımda, aslında en sevdiğim yanımdı harfleri birleştirmek ve dökmek içimdeki tüm karanlıkları ya, bazen yazamama kısmını da yaşıyor yüreğim işte.
    Aslında hepsi birbiriyle bağlantılı biliyor musun? Yalan söylediğini fark etmek ve yazamamak…
    Yazarken gerçekten hissettiklerinin çıkacağını bilip onlarla yüzleşmekten korkmak. Attım dediğin her şeyin yeniden ve aynı yakıcıklıkta çıkması ortaya ve daha fazla kaybetmek…
    Maske güçtü çünkü sana göre, çünkü bu dünyada herkes maske takıyordu birbirine ve sen inanmıyordun hiç kimseye, tıpkı onlar gibi takıp maskeni sana inanmadıklarını da biliyordun.
    Ve sevgim maskelerle lekelenmemişti, hiçbir iz yoktu karanlığa dair senli yüreğimde…
    Şaşırttım evet seni ve belki de herkesi şaşırttım.
    Biliyor musun bende şaşkınım…
    Elime aldığımda kalemi sırf çıkmasın diye senli kelimeler söylediğim tüm yalanları okudukça üstüme sinen o kara lekeyi nasıl kaldıracağımı bilememekten şaşkınım, ne yapacağını bilememekten ve yine de devam etmekten bu oyuna.

alıntı

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Maske

Kategori: Türkce Şiirler

Konuyu Baslatan: aslı..aslı

Cevaplar: 0

Görüntüleme: 1503

Susmak kabullenmek değil, işitilmeyen bir feryattır....

Etiketler