Acımasız mıyım? Yoksa acınacak halde miyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim... Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime. Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmeyeceksin.Belki de unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı

Bu konu 1393 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Bilemiyorum 1393 Reviews

Konuyu değerlendir: Bilemiyorum

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1393 kez incelendi.

Konu: Bilemiyorum

aslı..aslı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaş;
    41
    Konular
    261
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    557
    @aslı..aslı

Standart Bilemiyorum

Acımasız mıyım? Yoksa acınacak halde miyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim...
    Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime.
    Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmeyeceksin.Belki de unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum.
    Keske dünya dursa ya da ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyle ki seni unutabilsem,kalbimi kendimce yamalıyorum.
    Ama artık dikiş tutmuyor yaralar. Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde,Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyor muyum bilmiyorum.
    Ama acısına dayanamıyorum,En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum...

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Bilemiyorum

Kategori: Türkce Şiirler

Konuyu Baslatan: aslı..aslı

Cevaplar: 0

Görüntüleme: 1393

Susmak kabullenmek değil, işitilmeyen bir feryattır....

Etiketler