Apancene- Usta ne oldu yaaaa güzel güzel forumda gezerken nerden çıktı bu,millet Havai'ye Kanarya adalarına gider bizde uzaydayız
GaraGan-Hava sıcak bunalıyorum diye milletin özelliklede Özer’in başının etini yedin bilet bulamadı oh oldu sana… da…. bizim işlerimiz vardı bizi neye yanına kattılar onu anlamadım
Apancene-Usta usta dedik bağrımıza bastık idolümüz yaptık dediği lafa bak yaa
GaraGan –Bana bak benle yaa alı konuşma hakkaten uzayda mıyız şimdi?
Merkez -Forum -Evet uzaydasınız, onaylandı.
Apancene--Vay beeee teknolojiye bak beeee yihuuuuuuuuuuuuuuu.
Merkez – No problem
GaraGan -Nası güzelim ?.... Ne demek istediler şimdi bize bunlar “no problem” demekle ? Neyini kurcaladınız yine aletin ellemeyin arkadaşım her yerine bana zimmetli alet ben uğraşcam sonra.
Apancene-Merkeeeeez Azerxan kalemimi aldı vermiyo.
Azerxan –Sanki altın kaplama al kalemini bulutlara yazı yaz,şiir yaz,roman yaz .Yok yok en iyisi bulutlara yorum yaz .Merkez abi uykum kactı ordaysanız iki muhabbet edelim
Merkez- Evet buradayız da ne muhabbeti
Azerxan –Uzaya gönderdiniz takiptemisiniz değimlisiniz diye deneme yapıyorum abi orda mısınız diye yok bi şey
Apancene- Ustaaa Ruslarla kenetlenme olayı vardı ya.
GaraGan-Evet canım vardı, burda yazıyo raporda.
Apancene-Hah iste camdan Azerxan Ruslara nanik yaptı küsmüşler kenetlenmeyiz diyorlar.
GaraGan -Aferin iyi yapmış ben ararım şimdi konsolosu
Azerxan -Merkezz GaraGan diyo ki bi kişi daha yollayın üç kişiyle okey dönmüyo
Merkez-Tamam raporunuzda belirtin
Apancene-deneme 1..2.. deneme.. puff pufffff
Merkez-Apancene tak tuk sesler geliyor napıyorsunuz ?
GaraGan-Bi karışma be güzelim benim dayıoğlu tesisatçı çalısıyo biliyoruz da yapıyoruz. Musluktan su gelmiyor onu açmaya çalışıyorum
Azerxan -Merkeezz bi şey sorucam kafama takıldı
Merkez-Yine ne var
Azerxan -Ne güzel isminiz varmış sizin be hey Allahım ba ba ba Mer-kez süper süper .Bu arada karnım acıktı yemekte ne var bu hap işini kim icat etti dönüşte gözüme görünmesin
Apancene-Hazırlıyoruz bir şeyler 2 domates yetmez bize bir tane daha gelirken ustam
Merkez- Napıyosunuz orda bu duman da ne?
Azerxan -Mangal yakıyoruz güzel kardeşim hapla olmaz beslenme siz işi bilememissiniz
Merkez -Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var derhal söndürün.
GaraGan- Hop hoooop derhal söndürün….ne demek emrivaki olmasın Delikanli adama bi sey olmaz.
Apancene-Merkeeeeezz üzüm yedim cekirdekleri nere atayım
Merkez -sağda bi boşluk var
Apancene- anaaaaaaaaaaayok oldu bu mekik David Copperfield gibi
Apancene-Merkez abi oyun yokmu bu alette ?
Merkez -anlaşılmadı 76..
Apancene-yok abi 76 değiil.. apancene ben.. hani tanişmiştik kokteylde..
Merkez-ne diyosun kardeşim ?
Apancene-oyun diyorum abi.. af buyur iki kuruşluk telefonlarda bile snake, var, raket var.. tenis var sen trilyonluk araç yap ayıp valla..
Merkez Forum- koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bo
Ölümünde yakıt sıkışmasından kaynaklanan bir hata var.
Apancene-Ne ne ne demek o yani ne demek düşüyormuyuz dönüyormuyuz gemi gidiyor mu merkez?
Merkez –Gemi gidiyor siz de içindesiniz onaylandı
Apancene- merkez bunun dönüşünüde düşünün Türkiye sınırları içinde yer seçin kendinize
Merkez-devam et devaaam.
Apancene- Üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. Çevir şunun yönünü güneşe doğru
GaraGan- Bu cok tehlikeli yapma gemiye zarar verebilirsin.
Apancene-Hey sizin tenekenize ne degerli geminiz varmış yaa.
GaraGan-Apancene geminin yüzeyinde napıyorsun geri dön kapıları pencereleri de kapaaaaaaaaaaaa
Apancene-Hoca daraldım gidiyorum ben Venüs’e bana byyyyyyyyyyyy sorarlarsa üzüm çekirdeklerinle uzayda dolaşıyor dersin.
SÜRÇ-Ü LİSAN ETTİMSE AFFOLA...