Bu basligi acmamdaki sebebi okursaniz anliyacaksiniz
mahkemeye cikan bi hirsiz cikar dramatik bi olay anlatir hakim bey ihtiyacim vardi ailem acti cocuklar ser sefil o yuzden hirsizlik yaptim ... Hakim sorar oglumm 134 adet araba teyibi calmissin fazla degilmi hakim bey kasaba borc manava borc bakkala borc birikmisti .. Az bi cezayla kurtulur hirsiz
4 ay sonra
ayni hakimin karsisina ayni hirsiz cikar yinemi oglum sen simdi noldu .. Hakim bey ben icerdeyken cocuklar cok borc yapmis evde ne varsa satmislar napiyim onlari oyle gorunce dayanamadim. Olum banka soymussun dunyanin parasini almissin o kadar borc mu olur ee hakim bey biliyodum yine iceri dusecegimi bari ben icerdeyken onlar onu yesin dedim bidaha dusmuyim iceri ....
Bu durum bana biseyi cagristiriyor anlatiyim
yolda yuruyorum telefon konusmasi sesi geliyor"tamam aşkimmmm"
"olur bitanem" tamam sevgilim"seni çok seviyorum" mende seniseni çok özledim" hayatim" inanin her telefon konusmasinda mutlaka bunlari duyarsiniz binlerce agizdan
kiz telefonla konusur "askim ben burdayim" kizin arkadasi kiz olan ama kime askim dedin der hic enistene dedim kim ki enistem ali der
hee der kiz. Bu iki arkadas bir ay gorusmez bir ay sonra gorusurler kizin yine telefonu calar askim ben bizim arkadaslayim der hee diger kiz aliye selamimi soyle der kiz sinirlenir ne alisi yaa bu veli aliyle ayrildik artik enisten veli hee der olsun selam solee yine der
bu konunun tersi erkekler icinde gecerli bayanlara ozgu degil yani
herneyse anlatmak istedigim o ki
bu isler o kadar ucuzladiki artik biri asigim dediginde tek denilebilen hayirli olsunda yine mi bu kez kime
ask nedir biliyormusunuz arkadaslar birinci konuda anlattigim gibi hirsizin hirsizliga kilif bulmasi gibi baki olan ikili iliskilerde sevgi saygi ve allah korkusudur