ben bunu hiç anlamadim bir birşey oldumu sorgulamadan nedenİni öğrenmeden hemen küsülüyo ve silip atiliyo buna bir son verilmesini istiyorum biraz düşünmenizi rica ediyorum...
ben bunu hiç anlamadim bir birşey oldumu sorgulamadan nedenİni öğrenmeden hemen küsülüyo ve silip atiliyo buna bir son verilmesini istiyorum biraz düşünmenizi rica ediyorum...
Bu konu 4807 kez görüntülendi 19 yorum aldı ...
gara lele çok güzel bi konuya değindin seni kutluyorum bunu adı kısaca ön yargıda diyebiliriz bana göre buda bi hastalık türüdür acizane görüşüm yorumlar geldikçe bakalım neler çıkacak
NE YARDAN, NE ÇAYDAN..!!
Yeşil çay, siyah çay, Çay dünyanın gürültüsünü unutmak için içilir...
[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
o an hissedilenlere vede karsıdaki insanın gözündeki degerine bakar küsme olayı.
Yani kısacası hayatımda olup olmaması umrumda olmayan bir insan bana küserse hosuma gider acıkcası.Yada küstüm der birdaha konusturmamasını saglarımßilmem anlatabildimmi ?
Ŧєℓєรмє
!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!
Ŧєℓєรмє
вιяαz ѕєνιηç вιяαz нüzüη.
Hayatımınızın her kesiminde yaşadığımız olaya değinmişsin öncelikle tşkler...
Konuya gelecek olursak bence herkese kolay kolay küsülmez insan değer verdiğine küser küsmek normaldir ama o silip atmak dediğin o o kadar kolay olmasa gerek birini silmek için (herhangi biri) insanın yeterli ve geçerli bir sebebi olmalı sebepsiz kimse silip atılmaz en azından ben hayatımda bu felsefeyi uyguledım herkese küsebilirim ama herkesi bir anda hayatımdan silip atmam bunu yaparsamda sonsuza dek arkasında duracak sebebim olur tşkler....
evet ablamcan aynen sana katılıyorumm azaten insan denen varlik bazi yerde çok iyi bazı yerde de çok nankör ve kötü olabilen bir canlı ama her insan değerli dir. Bir insanı silmek,üzmek çok basit bir, anda yüzlerce insani kendine düşman edebilirsinn ama bir insani kazanmak çok zordur emek isterr.tesekkür ederim hepinize okuyan okumayan yazan yada yazmayan herkese.
Kendi içinde kendisiyle kavga eden insanlar küser.
Aslında kavgaları kendilerinledir ama bunu dışarıdan birilerine uygularlar.Karamsar ve ümitsizdirler.İçleri karanlık olduğu için herkesi de karanlık görmek isterler bunun içinde hep çatışır dururlar.
Küsmeyi alışkanlık haline getiren kişi hayata hep karanlık bakar,karanlık düşünür,karanlık yaşar.Hayatını bu kadar karartan bu insan zamanla insani özelliklerinide kaybetmeye başlar.İşte bu yüzden 2 cihan güneşi (sa) 3 günden fazla küsmeyi duyarlı ve inançlı insanlara yasak etmiştir.Küsmeyi huy haline getirenler bir gün farkına varmadan yüce yaratıcılarınada küsmeye kadar bu olayı götürebilirler.
Sevgiyi içimizde tutan ALLAH sevgisidir.ALLAH'ını seven bir kalpte kin ,nefret,küskünlük olmamalı.
O halde Birbirimizi sevelim,sevmiyorsak hoşgörülü olmayı öğrenelim.
Konu Dygsuz tarafından (12.08.2008 Saat 13:49 ) değiş;tirilmiş;tir.
insanda ozel xasiyetlerden biride kusmekdir. Kusmeyi usyan kimi qebul edirem men yani qarshi teref kendi emosiyasini kusmek yolu ile bildirir ve bele insanlar zeyif insanlardi (mende kuseyenem).Men xatirlayiram ki balaca olanda evde kimse kusende anam hemishe kusmeli ash (plov) bishirerdi
hami yigilirdi o kusenin bashina ve barishirdi o kusen
indi bir sey olan kimi evde deyilir kusmeli ash bishirecem barisharsan
inanin ki bu kelme sanki kuseni yari yoldan qaytarir yani kusmur
![]()
Gel gor omrumuzden kecen o gunlerden neler qalmish