malesef buda oldu güzel igdirimizi DTP ye kaptirdik bundan ne kadar utansak yeridir bu vatan için canın seve seve veren o aziz şehitlerimize nasıl bunu izah edeceğiz bilemiyorum ve kendi kendime soruyorum Biz nerede hata yaptık...

Bu konu 5404 kez görüntülendi 6 yorum aldı ...
Biz nerede hata yaptık... 5404 Reviews

Konuyu değerlendir: Biz nerede hata yaptık...

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 5404 kez incelendi.

Adas76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    32
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    653
    @Adas76

Yeni Biz nerede hata yaptık...

malesef buda oldu güzel igdirimizi DTP ye kaptirdik bundan ne kadar utansak yeridir bu vatan için canın seve seve veren o aziz şehitlerimize nasıl bunu izah edeceğiz bilemiyorum ve kendi kendime soruyorum Biz nerede hata yaptık...

Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

Konu: Biz nerede hata yaptık...

Kategori: Atış Serbest

Konuyu Baslatan: Adas76

Cevaplar: 6

Görüntüleme: 5404

Nasid hicrani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    360
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    1
    Tecrübe Puanı
    745
    @Nasid hicrani

çox haxlısan emi bele pişe olabilermi azeri ocaxı ıgdırın başına kimler keçdi bunun nası olduğunu axıl mantıx olmır bir türlü

ReFeTe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    5
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    @ReFeTe

Birlik Olmuyupda Bölünenler UTANSIN !!!

UFUK_36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    43
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    @UFUK_36

Evet sevgili adas emi ne desen azdir vallahha ama diyecek söz bulamiyorumbakalım bu eziz azeri toplumu nu en böyük içerisinde barindiran can igdir bunu nasil ve neye göre yorullar nasıll yapar bilmiyorum ama ne deyilelim ahlahhadan hayirlisi olsun insallah bir gün gelirr...taslar tekrar yerine oturur.

Apancene - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    278
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    743
    @Apancene

Seçimden sonra merakla beklediğim ,kendi memleketim gibi ığdır dı sonucu öğrendim çok ama çok üzüldüm
    Tamam yenildik , yapacak bi şey yok vs terennileri yapmamak lazım bu saatten sonra birlik zamanı teror naraları atılmasına müsade edilmemeli bu ığdır ve ığdır gibi olan fazlada olmasa illerimize iyi bi ders olur Allah cc hakkımızda hayırlısını versin İnşallah Aminn

GARAGIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    545
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    0
    Tecrübe Puanı
    702
    @GARAGIZ

Allah deyirki kullarim ben sizi yaratigim bütün canlılardan farklı yaratim üstün yaratım çünkü size kullanacagınız bi akil verdim ve iki yol verdim getmeniz için iyi veya kötü bu yolu siz secesiniz sonuclarinada siz katlanaçaksiniz malasef deyecek söz çok ama ,deyecek söz yok artık boşa konuşulmuş olur bu saaten sonra asıl sorun bundan sonrasi ALLAH YARDIM ELESİN

Dygsuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    3263
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    3
    Tecrübe Puanı
    1077
    @Dygsuz

Önemli bir konunun altını çizmişsin "Adas76" dün bu haberi Lele'den aldım o da üzgündü ama ben ondan daha çok üzüldüm.
    Her zaman birlik beraberlik içinde olabilme kavramı yerleşmedikçe şehitlerimizin kemikleri daha çok sızlar.Ben -Sen kavramı BİZ olana dek bu sürecek.Bizler burada küçük bir topluluğuz,burada bile görüş ve anlayış farklılıkları omasına rağmen birlikte olabilme kavramını yerleştiremedik.Oysa birlikten her zaman kuvet doğar.

AKP VE MHP adayları birleşselerdi % 50yi geçen oy oranı ile seçimi alırlardı.Görüş farklılıkları ne olursa olsun bunu yapmaları gerekirdi.Yazık çok yazık.