Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: BAKÜLÜ-ELÇİ

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Her Doğal Felaketin Sonucunda Allah'ı Suçlamak Moda Oldu

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    HER DOĞAL FELAKETİN SONUCUNDA ALLAH'I SUÇLAMAK MODA OLDU

    Giresun'a Giden Diyanet İşleri...
  2. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    666

    Cevap: Enver Paşa Hain midir? Yoksa Kahraman mı?

    Sayın Turkuaz&Tr herhalde adam kendi çapında araştırmacı bir gazetecidir. Sizin Enver paşa hususundaki görüşünüz nedir?
  3. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    382

    Cevap: Rıza Zelyut Aydınlk'tan Neden Kovuldu?

    Saygı değer Turkuaz&Tr dostum öncelikle sizin hem araştırma ruhunuza hemde yazı üslübunuza hayran kaldığımı belirtmek isterim.
    Bundan dolayı sizi yürekten kutlarım. Ben de Sayın Rıza Zelyut...
  4. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    532

    Cevap: Türkçe Ezan İlk Defa Kaç Yılında Uygulandı

    Bence Ezanın Türkçe okunması daha anlamlıdır.
  5. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    666

    Cevap: Enver Paşa Hain midir? Yoksa Kahraman mı?

    Bence Enver paşa hain değil ama çok macerapererst bir insandır.
  6. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    262

    Deniz Gezmiş'in Avukatı Öldü

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  7. Zülfü Livaneli: "Bizim Savunduğumuz Cumhuriyet Atatürk Cumhuriyeti'dir"

    Zülfü Livaneli: "Bizim Savunduğumuz Cumhuriyet Atatürk Cumhuriyeti'dir"

    BEYLİKDÜZÜ'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü coşku içinde kutlandı....
  8. Osmanlı Padişahlar Mevlana Şarap İçerdi - Rıza Zelyut

    Rıza Zelyut'tan çok tartışılacak sözler!

    Gazeteci ve araştırmacı Rıza Zelyut KRT'de Çağlar Cilara'nın programına katılarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
    ...
  9. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    382

    Rıza Zelyut Aydınlk'tan Neden Kovuldu?

    Rıza Zelyut: Mesele daha derin, kovulmamın sebebini bir de ben anlatayım...

    Aydınlık gazetesinde yazılarına son verilen Rıza Zelyut, gazete yönetiminin aldığı kararın ayrıntılarını anlattı.
    ...
  10. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    241

    Mezhepçi Köprüsü - Rıza Zelyut

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    MEZHEPÇİ KÖPRÜSÜ

    Rıza ZELYUT

    Dün; Boğaz'a yapılacak üçüncü köprünün adı konuldu: Yavuz...
  11. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    516

    Cevap: Günahsız 3 Kişiye Tuzlu Hamur Yedirerek Öldürmek

    Yavuz DONAT Mater KABAN

    ADANA'DA BİR OLAY

    Madem "ayrıntıya" girdik.
    Dilerseniz "fi tarihine" kadar uzanabiliriz.
    Adana'da 3 kişi "tuzlu bulamaç yedirilerek" öldürülmüştü. Dönem "zor" bir...
  12. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    516

    Günahsız 3 Kişiye Tuzlu Hamur Yedirerek Öldürmek

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    TÜRKİYE'DE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK İŞKENCE OLAYI

    Altınların Yerini Söyletmek İçin Günahsız 3 Kişiye Tuzlu Bulamaç Yedirerek Öldürmek



    ...
  13. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    315

    Brastikli Aziz Ağa

    EFSANE KAHRAMAN AZİZ AĞA
    1852-1887

    Erzincan yöresinin ünlü halk kahramanı. Mangal gibi yüreği olan bir kartal. Ülkesini parçalamak isteyenlere karşı savaşan bir silahşör. Yıllarca hep...
  14. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    666

    Enver Paşa Hain midir? Yoksa Kahraman mı?

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    ENVER PAŞA HAİN MİDİR? YOKSA KAHRAMAN MI?

    Biz Duygusal bir...
  15. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    532

    Cevap: Türkçe Ezan İlk Defa Kaç Yılında Uygulandı

    Görüyorsunuz değil mi. Ezan 1932 yılında Atatürk'ün emriyle Türkçeleştiriliyor. Tam 18 sene Türkçe okunuyor. 1950 yılında Demokrat Parti iktidara gelince Menderes oy almak içim tekrar ezanı arapçaya...
  16. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    532

    Türkçe Ezan İlk Defa Kaç Yılında Uygulandı

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    TÜRKÇE EZAN İLK DEFA KAÇ YILINDA UYGULANDI?

    İslam´ı Türkçeleştirme girişimin kısa tarihi:
    ...
  17. Cevap: İbrahim Ethem Atnur - I Dünya Savaşında Osmanlı Devleti’nin

    Ellerinize sağlık teşekkürler.
  18. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    448

    Cevap: əbulfət əliyev - Bu qala dasli qala

    Paylaşımınız için teşekkürler.
  19. Cevap: Yusuf Halaçoğlu - Ermeni Çeteleri Anadolu’da Ne Kadar Müslüman Katletti?

    Ellerinize sağlık teşekkürler.
  20. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    164

    Cevap: Hasan Babacan - Alman Etkisi ve Cephe Gerisi Emniyeti

    Ellerinize sağlık teşekkürler.
1 den 20e kadar. Toplam 24 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş