Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Asi MeLeK

Arama: Arama işlemi Toplam 0,03 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    7
    Görüntüleme
    1.301

    Nice yıllara Azeribalasi..:))

    Doğum günün kutlu olsun Azeribalasi...:K:
    Sevdiklerinle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar geçirmen dileği ile..:) :) :)

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    ...
  2. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    807

    Peynirli Milföy Böreği Tarifi

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    Malzemeler


    8 adet milföy yaprağı
    1 adet havuç
    1 adet kuru soğan
    Köy...
  3. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.808

    Anket: Cevap: Okul İnsana Ne Katar?

    Hepsi..
  4. Cevaplar
    175
    Görüntüleme
    20.955

    Cevap: şu An Ne Dinliyorsunuz???

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  5. Cevaplar
    159
    Görüntüleme
    28.238

    Sabit: Cevap: Forumda Sevdiğiniz 3 kişiye Çiçek Hediye Edin...

    Sail
    Emine
    Azeribalasi
  6. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    2.484

    Anket: Cevap: En çok sevdiğiniz gün hangisi

    Uğursuz günüm pazartesidir..hiç sevmem
    Ama cumartesi gününü çok severim.:)
  7. Cevaplar
    18
    Görüntüleme
    4.563

    Cevap: azeribalasın'da en çok beyendiğin üyeler kimlerdir?

    Kimseyi pek tanımadığımdan listem uzun değil...

    Sail
    Azeribalasi
    Emine
  8. Cevaplar
    15
    Görüntüleme
    4.138

    Anket: Cevap: Yalnızlığınızı paylaşır mısınız?

    Paylaşılırsa yalnızlık olmaz
  9. Cevaplar
    8
    Görüntüleme
    2.768

    Cevap: Asla yemediğiniz yiyecekler?

    ıspanak..
  10. Konu: Sizi ne mutlu eder ?

    Asi MeLeK tarafindan
    Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    2.045

    Cevap: Sizi ne mutlu eder ?

    Paris'e gitmek..:)))
  11. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    2.406

    Anket: Cevap: Sigara Yasağı Sizi NasıL EtkiLiyor ?

    Çok çok kapalı alanlarda içmem..açık alanlarda içeceğimden bir sorun olmaz benim için.:D
  12. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    2.537

    Cevap: Sevmediğiniz şarkıcılar

    Ferdi Tayfur
    Ahmet Kaya
    Mahsun Kırmızıgül
    İbrahim Tatlıses
  13. Konu: selamlar:)

    Asi MeLeK tarafindan
    Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    2.666

    Cevap: selamlar:)

    Hoşbuldum..teşekkürler..:)))
  14. Konu: selamlar:)

    Asi MeLeK tarafindan
    Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    2.666

    Cevap: selamlar:)

    Hoşbulduk çok teşekkür ederim,arkadaşlar :))
  15. Cevaplar
    12
    Görüntüleme
    3.709

    Anket: Cevap: Ögrenciyken En Çok Sevdiginiz Ders Hangisiydi ?

    Yabancı Dil :))))
  16. Konu: Merhabalar

    Asi MeLeK tarafindan
    Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    2.125

    Cevap: Merhabalar

    Hoşgeldiniz :)))
  17. Konu: selamlar:)

    Asi MeLeK tarafindan
    Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    2.666

    selamlar:)

    Selam arkadaşlar,ben geldim...benide aranıza kabul edermisiniz ?
  18. Konu: Yağmur

    Asi MeLeK tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    892

    Yağmur

    Yağmur

    Vareden'in adıyla insanlığa inen Nur
    Bir gece yansıyınca kente Sibir dağından
    Toprağı kirlerinden arındırır bir Yağmur
    Kutlu bir zaferdir bu ebabil dudağından
    Rahmet vadilerinden...
1 den 18e kadar. Toplam 18 Sayfa bulundu

Giriş

Giriş