Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Zühre76

Arama: Arama işlemi 0,03 Saniye sürmüştür; 45252 Dakika sürmesi beklenirken.

  1. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    1.619

    Cevap: Temsili Resimlerle Kerbela Olayı

    Canım feda olsun onlara ,,onlar gibi yaşayanlara...
  2. Cevaplar
    8
    Görüntüleme
    2.916

    Cevap: Dini Resimler Dini Hat Sanati

    Aymaralcan bacim ,gönlümün ahengine dokundun.... ne kadarda güzeller....
  3. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.049

    Cevap: "Kanın Kılıca Galip Geldiği Ay"

    paylaşımın için ayrıca tşk ederim.....sunni bir ülemanın dilinden çıkan bu cümlelere bakın eyy sunni kardeşlerim,...
  4. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.340

    Cevap: Ehl-i beyt kaynaklarında hz. Hüseyin'e ağlamak

    Esselamu aleyke ya Fatımatul Zehra-i seyyideti alemiyne....Esselamu aleyke ya seyidiyne şüheda , esselamu aleyke ya İmamı zaman..
  5. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.522

    Cevap: İMAM HUSEYN as' DAN TAKVA VE AHLAK ÜZERİNE HADİSLER

    kitap isimleri için ayrıca teşekkür ediyorum..
  6. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.672

    Cevap: Hz. Fâtıma (r.anha) söylediği mersiye

    Aylin bacım paylaşımından faydalandığım için size ayrıca teşekkür ediyorum. devamını ve başarınızın devamını diliyorum.
  7. Konu: Muharrem Ayı Duası

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    5.263

    Sabit: Cevap: Muharrem Ayı Duası

    Faydalı paylaşımlarınızın bu form un kalitesini göstreriyor tebrik ediyorum...
  8. Konu: Eylibeyt Şiirleri

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    14
    Görüntüleme
    6.366

    Sabit: Cevap: Eylibeyt Şiirleri

    teşekkür ediyorum paylaşımınız için ....
  9. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.536

    Cevap: Hz. Fatımat’üz Zehra (a.s)’ın Hayatına

    Hz. Fatıma tül Zehra anamız dogmadan evvel ,Hz. Hatice anamız cennetten Cebrail a.s tarafından getirtilen meyvelerle beslenmiş o bakımdan Fatma anamızın kendine özgü çiçek ve reyhan kokusu mevcut...
  10. Cevaplar
    933
    Görüntüleme
    135.506

    Sabit: Cevap: Azeribalasi.com paparazzi..:)

    süperdi.. karete biliorum .... hahahahahah yavrucak....
  11. Cevaplar
    202
    Görüntüleme
    68.880

    Sabit: Cevap: Azeri - Terekeme Fıkraları

    Baba oğul ayaz da yürürken üşüyen oğluna paltosunu veren baba titremeye ve soğukdan gözlerinden yaş akmaya başlıyor.Oğlu baba niye it kimi titriyirsen niye ağlıyırsan ..baba: sen adlı oğlum ölüp...
  12. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    954

    Cevap: Kıskançlıktan bencilliğe

    eline sağlık emine tşk ederim.Alıntını beğendim kardeşim..Doğruyu yanlışı görebilme insan fıtratina vermişdir Yüce Yaradan,bunu kullanmakdan haz etmeyen insanlardır. Rabbim bu kötü huylardan uzak...
  13. Konu: TAVLANIN TARİHÇESİ:

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.390

    Cevap: TAVLANIN TARİHÇESİ:

    süper eline sağlık kardeşim. ilk defa öğrendim.....:)
  14. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    2.552

    Cevap: Veliaga Tagiyev Azeri Mp3 Azeri Mahni

    ........................................................sğl
  15. Konu: Psikolojide Kavramlar

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    58
    Görüntüleme
    7.292

    Sabit: Cevap: Psikolojide Kavramlar

    merhaba.... yazılarınızı gerçekden güzel buldum.. anladığım kadarıyla burda olumlu düşünme gücüyle başarılmayacak bir engel yokdur.....tşk...
  16. Cevap: Saçlarınızın Daha Hızlı Uzamasını İster misiniz ? - Saç Uzatma

    Emineciğim saç ın ana besini çinko ve vücuttan dışardan alınan bir besin maddesidir.. buda en çok balık ve su ürünlerinde bulunur.. ayrıca sonbahar mevsiminde yaprak lar gibi saçlarımızda aşırı...
  17. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.881

    Cevap: Meyvelerle cilt bakımı

    eminecim bu meyve asitli olduğundan buda hassas ve kuru ciltlere önerilmiyor...
  18. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.471

    Cevap: Limon Suyu ile Siyah Nokta Tedavisi, Siyah noktalardan kurtulun

    sevgili kardeşim limon la alakalı şunu söylemeden geçemeyeceğim: limon hassas ve kuru ciltler için uygun değğildir. okuyan kardeşlerim bunu dikkate almalarını öneriyorum..
  19. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.941

    Cevap: Maya ile gelenn pürüszüz görüntü

    sevgili kardesim . bir başka tarifde şöyleki: bir tatlı kaşığı maya,bir tatlı kaşığı bal ,ve bir tatlı kaşığı süt bu karışımı haftada 2 kez yapılınca mermer bir cilk elde edilir.. kolay gelsin....
  20. Cevaplar
    19
    Görüntüleme
    12.690

    Cevap: Günes Batmadan Karisik Azeri Mp3-Azeri Mahni

    eminecim o kadr güzellerki fazlakığı güzel olmasına engel olur.. sırayla indiriyorum :)
  21. Cevaplar
    18
    Görüntüleme
    9.486

    Cevap: Revosdan Karisik Azeri Sarkilar 2010

    ne yamanda çokdu peh ....... )(
  22. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    2.396

    Cevap: Fars Azerbaycan Müzigi azeri mp3 - azeri mahni

    çok sağol canim .....................).(
  23. Konu: Nostalji Mahnılar

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    14.836

    Sabit: Cevap: Nostalji Mahnilar

    tsk ederim cnm ..........................).(
  24. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    701

    Cevap: Yalnızlığa Alışmalı...

    paylaşımın harika..
  25. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    2.136

    Cevap: Abbas Bağırov - Seni Gördüm Ay Sevgilim

    3 paylaşımızınıza çok beğendim.. tşk ederim.....
26 den 50e kadar. Toplam 78 Sayfa bulundu

Giriş

Giriş