Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Zühre76

Arama: Arama işlemi Toplam 0,03 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    733

    Başkadır başka.........

    Baskadir Baska
    ~~~~~~~~~~~~~
    Leyla sevmek hoştur amma
    Mecnun olmak başkadır başka
    Şarap içmek hoştur amma
    Ayık olmak başkadır başka

    Yare varmak hoştur amma
    Yaren olmak başkadır başka ...
  2. Cevaplar
    5
    Görüntüleme
    2.716

    Cevap: Yeni Sinezenler 2012 Butun Aradiklariniz Burda !!

    saol emine.. tşkler kardeşim....
  3. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    5.524

    Sabit: Cevap: Münib Engin NOYAN-Senai DEMİRCİ ( FULL )

    tamam tşk ederim yüklüyorum
  4. Cevaplar
    32
    Görüntüleme
    21.523

    Sabit: Cevap: Azeri - Türkce Sinezen ve Mersiyeler 70 Tane

    site olmasaydı ne ederdik .Allah razı olsun kardesim....
  5. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    5.524

    Sabit: Cevap: Münib Engin NOYAN-Senai DEMİRCİ ( FULL )

    402 hata :(((((
  6. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    5.524

    Sabit: Cevap: Münib Engin NOYAN-Senai DEMİRCİ ( FULL )

    off bunu nasıl endirecez ..... anlamadim
  7. Cevaplar
    7
    Görüntüleme
    9.112

    Sabit: Cevap: Arapca ve Farsca Sinezen ve Mersiye 87 Tane

    keşke bunları endirebileydim ne yahcı olardı :((((( olmur melesef
  8. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    4.069

    Sabit: Cevap: Azerbaycan dini musiqisi 2011

    hadi bakalım maşallah.....:)
  9. Konu: Sinezen 59 Tane

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.927

    Cevap: Sinezen 59 Tane

    bombardıman gibi yüklüyorum :D
  10. Cevaplar
    7
    Görüntüleme
    3.659

    Cevap: Sinezen Karisik 18 tane

    çok sağol.....
  11. Konu: Mersiye

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    3.249

    Cevap: Mersiye

    çok teşekkür ederim...
  12. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    2.559

    Cevap: Golchin Maddahi Sinezenler

    link maalesef kırık....:(
  13. Cevaplar
    9
    Görüntüleme
    6.864

    Sabit: Cevap: Ehlibeyt Asiqleri super album ;)

    teşekkürler kardeşim....
  14. Cevaplar
    32
    Görüntüleme
    21.523

    Sabit: Cevap: Azeri - Türkce Sinezen ve Mersiyeler 70 Tane

    Allah razı olsun tşk ederim.....
  15. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    998

    Cevap: Seviyorum Seni Flash Şiir

    tşk ederim.. paylaşdığın için sana ,yazdığı için Nazım Hikmete.....
  16. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.010

    Cevap: Gittin mi büyük gideceksin !

    vayyyyyyyyyyyyy............
  17. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    1.026

    Cevap: "Bu Sana Kırık Bir Kalbin Serzenişidir Sadece.."

    maralcan harika bir şiir . :) ama bu sanırım radyoda okunacak gibi degil ..:)
  18. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    951

    Cevap: Buda bir xatiredi galacag ömrümüzde

    eline saglik ,yüregine sağlı kardeşim..
  19. Cevaplar
    11
    Görüntüleme
    12.865

    Cevap: Azerbaycan Musiqisi - Ana Veten Mahnilari

    özür diliyorum.bir yanlış anlama oldu sanırım. .. elbetteki emegi geçen için söylenir mutlaka anlamışsınızdır fark etmediğimi.. emeğine yüreğine sağlık özer . sürekliliği dileğiyle....
  20. Cevaplar
    11
    Görüntüleme
    12.865

    Cevap: Azerbaycan Musiqisi - Ana Veten Mahnilari

    emegine gönlüne yüregine saglik emine bacim....
  21. Konu: YA HAYY

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    2.369

    Cevap: YA HAYY

    yanarım yananlar gibi,coşarım beyaz dalgalar gibi, yüreğimdeki yusuf sevdası , kuyulara attım aşkımı..o aşkki gözyaşımla boğulan ben ,kerbela hasretiyle avunan ben , yanarım eyy imam sana senin...
  22. Konu: Dini Resimler

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    22
    Görüntüleme
    7.167

    Cevap: Dini Resimler

    yırtmak yazıları bozmakdır.. yakmak ise yok etmekdir.. parçalansamda kanaatimle kalırım. yanarsam yok olurum....
  23. Konu: Dini Resimler

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    22
    Görüntüleme
    7.167

    Cevap: Dini Resimler

    bir adım insan,bir adım nefis,bir adım kanaat.. bir adım gidelim bu alemin deryasına ,görelim kainatin servetini..ama sadece bir adım..
  24. Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    3.657

    Cevap: Dini Duvar Kağıtları

    yusuf'un kuyusundan çıkdım üstüm başım AŞK kokuyor .....
  25. Konu: islami Güller

    Zühre76 tarafindan
    Cevaplar
    3
    Görüntüleme
    2.634

    Cevap: islami Güller

    İşteee benim... favorimler güller
1 den 25e kadar. Toplam 78 Sayfa bulundu

Giriş

Giriş