Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Turkuaz&Tr.

Arama: Arama işlemi Toplam 0,22 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    287

    Cevap: Eyyy sevdiğim bir gün bana yar demedin, yar demedin !

    Alternatif dinleti.
    Okuyan : Ayhan Papila
    Beste ve Muzik: Yavuz Top

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  2. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    173

    Cevap: Haydar Haydar / On Dört Bin Yıl Gezdim, Pervanelikte

    Lütfen bu iki dörtlüğü yorumlayınız.

    ''Ben Âdem'den evvel çok geldim gittim
    Yağmur olup yağdım ot olup bittim
    Bülbül olup Firdevs bağında öttüm
    Bir zaman gül için hara düş oldum

    Âdem ile...
  3. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    173

    Haydar Haydar / On Dört Bin Yıl Gezdim, Pervanelikte

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    Şiirin orjinali.
    Nura Düş Oldum
    ---------------------------

    Çatılmadan yerin göğün binası
    Muallâkta iki nura düş oldum
    Birisi Muhammed birisi Ali
    Lahmike...
  4. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    287

    Eyyy sevdiğim bir gün bana yar demedin, yar demedin !

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    İfa : Görkem Aygün
    Söz & Müzik: Yavuz Top
    Kopuz: Görkem Aygün
    Divanaltı Bağlama: Emin Sancak
  5. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    73

    Yazımı Kışa Çevirdin & Arakçı'nın Mendedir Ceyran

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  6. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    69

    Iğdırın al alması potpori

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  7. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    305

    Girdim Yarın Bahçasına

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  8. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    186

    Dağlarda Duman Gözeldi (KARS ili ifası)

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  9. Konu: Zeynebim

    Turkuaz&Tr. tarafindan
    Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    157

    Zeynebim

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  10. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    155

    Yalancısın inanamam

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
  11. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    194

    Cevap: Shame to humanity: the Genocide of Khojaly

    Hocalı soykırımı !!!!

    Nereden bakarsanız bakn, masum insanların (Türklerin-çoluk, çocuk yaşlı, anne, genç, engelli-özürlü demeden katledilmesi...) vahşice , politize olmuş eli kanlı insan...
  12. Qarabağ; Azərbaycan Türk Yurdu mövzusunda Məqsəd qısa müddətli əldə edilmişdir.

    Qarabağ; Azərbaycan Türk Yurdu mövzusunda Məqsəd qısa müddətli əldə edilmişdir.
    Zülm, vəhşilik və soyqırım altında inləyən Azərbaycan Türk xalqı bir az nəfəs aldı.

    Anadolu Türkçesi ile duygu ve...
  13. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    212

    Cevap: Roma, Ermenistan'a erzak paketi yolladı

    Keşke Hay (Ermeni) Halkına , yani politik olmayan, siyasi Taşnaksutyuncu olmayan, ve %99'u Taşnakçı olmayan Ermeni (Hay) HalkınaT.C. Devleti olarak yardım yapılsaydı. T.C.güya devleti adına, ne kadar...
  14. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    243

    Cevap: 1915 MIT ARMENISCHEN DOKUMENTEN (Deutsch)

    Bu arada Sn. Türk Milliyetçisi rümuzlu kardeş, arkadaş, ağabey'imin paylaşımımındaki farklı dillerde yayımını görmeden sadece Almanca yayımlamasını baz alarak yorum
    yazdığım için özür dilerim....
  15. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    331

    'nin Taşnaksutyun 1.

    Özür.
    Almanca versiyonunu dinleyince anlamamış ve bildiğim belgeli gerçeklerle yorum yazmıştım.
    Şimdi İngilizce versiyonu dinledim.
    Ermenistanın (Hayistan) ilk Başbakanı olan Hovhannes...
  16. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    243

    Cevap: 1915 MIT ARMENISCHEN DOKUMENTEN (Deutsch)

    Sn. @Türk Milleyetçisi
    paylaştığınız ''Belgesel'' nitelikli videoyu sonuna jkadar izledim. Türkçe bölümlerini tabiki anladım. Ancak Almanca bölümlerini sadece dinledim. Konuya vakıf olduğum için...
  17. Kuzy Azerbaycan Türk Cumhuriyeti İşğal altındaki Karabağ operasyonlarını başlattı

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]

    İndi sözün bitdiyi yerdəyik. Söz yox,...
  18. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    270

    Cevap: Helal Olsun Arkadaş - Afet İnce Kırat (Günün Şiiri)

    MERT OLUN

    ”Mert olun” dedim beyler ”biraz daha mert olun
    Hukukun karşısında doğru dürüst fert olun
    Kim dedi; insanların başlarına dert olun”
    Milletim hak etmiyor kan fışkırtan ayağı...
  19. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    270

    Cevap: Helal Olsun Arkadaş - Afet İnce Kırat (Günün Şiiri)

    Marş söylenip Albayrak çekilirken göndere
    Selâm Şehit' lerime, selâm Ulu Önder'e

    Yazan şairin yoktu gözü bir tek kuruşta
    Ben bir Türk'üm diyordu, kalbi her bir vuruşta
    Nerde olursa olsun,...
  20. Cevaplar
    4
    Görüntüleme
    270

    Cevap: Helal Olsun Arkadaş - Afet İnce Kırat (Günün Şiiri)

    NEDEN UTANMAZ?

    Dün utandım demiştin sakın söyleme bunu
    Üstümüze toprağı eken neden utanmaz?
    Biliyorsun eminim bir düzen olduğunu
    Hazırlanmış tuzağa çeken neden utanmaz?

    Kaldı ise bir parça...
1 den 20e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu

Giriş

Facebook Baglan Giriş