Arama:

Type: Mesaj; Üyelerimiz: Bakülü_Elçi

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    1.115

    Cevap: Deniz Gezmiş'in İdamından Önce Yazdığı Son Şiir

    Çok teşekkürler değerli kardeşim sağolun. Selamlar
  2. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    1.115

    Cevap: Deniz Gezmiş'in İdamından Önce Yazdığı Son Şiir

    Saygı değer arkadaşım bu herkesinin "herkesin derken bu ülkede yaşayan gönlü memleket sevgisi ile dolu olan herkesin" yüreğine su serpen bu güzel yazınızın altına aynen
    imzamı atıyorum. Bu ülkede...
  3. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    1.145

    Afet İnce Kırat Hocam

    [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir]
    AFET İNCE KIRAT HOCAM

    Edebiyat Dünyasına ilk girdiğim dönemde, beni şiir yazmaya teşvik eden çok değerli bir hocam vasıtasıyla...
  4. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    442

    Haysiyetimiz Var - İbrahim Sadri

    HAYSİYETİMİZ VAR

    Dünya dediğiniz abiler aha benim şu yüreğim kadar
    Hayat dediğiniz ne kadar gülebiliyorsak o kadar
    Boşverin gerisini sallayın gitsin dünyayı
    Paramız yoksa da haysiyetimiz var...
  5. Cevaplar
    0
    Görüntüleme
    408

    İbom Ölüyor - Aşık Mahsuni Şerif

    İBOM ÖLÜYOR

    Zenciri kolunda gözleri bağlı
    Kalenin içinde yatar bir yiğit
    Çürümüş vücudu göğsü yaralı
    Kalenin içinde yatar bir yiğit
    İbom ölüyor düşman gülüyor

    Zindancılar falakaya yıkmışlar...
  6. Cevaplar
    6
    Görüntüleme
    1.115

    Cevap: Deniz Gezmiş'in İdamından Önce Yazdığı Son Şiir

    İlk Defa Sağı eleştiren bir Türk Milliyetçisi gördüm. İnanın çok sevindim. Sağcılar sadece kendi kitaplarını okudakları için diğer her kesimi kendilerine düşman görüyorlardı. Ülkcücülerde bayağı...
  7. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    2.376

    Cevap: Türk Kültüründe Tarih

    Ellerinize sağlık Sevgili AyMaralCan Hanım çok teşekkürler.
  8. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.608

    Cevap: Türk Mutfak Kültürü

    Türk Mutfak Kültürümüzü tanıttığınız için teşekkürler.
  9. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.478

    Cevap: Umutsuz bir Vakıa'yım ben

    Ellerinize sağlık teşekkürler.
  10. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.183

    Cevap: Kafkas Dansı Şeyh Şamil Şiiri

    Ellerinize sağlık teşekkürler.
  11. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    2.970

    Cevap: Kültürümüzde Ehl-i Beyt Sevgisi

    Ellerinize sağlık Aylin hanım teşekkürler.
  12. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.990

    Cevap: Peygamber Efendimiz'in İsimleri ve Anlamları.

    Ellerinize sağlık AyMaralCan hanım teşekkürler.
  13. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.329

    Cevap: Mustafa Kemal Atatürk - Emrah Mahsuni

    Sayın Emrah Mahsuni üstadın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  14. Konu: Anne Güvercin

    Bakülü_Elçi tarafindan
    Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.210

    Cevap: Anne Güvercin

    Ellerinize sağlık Emine hanım teşekkürler.
  15. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.350

    Cevap: İyilik ve Kötülük

    Ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler.
  16. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.181

    Cevap: Vatan Sevgisi - Mehmet Şükrü Baş

    Sayın Mehmet Şükrü Baş üstadın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  17. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    997

    Cevap: Cumhuriyet - Afet İnce Kırat

    Sayın Afet İnce Kırat ablamızın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  18. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    950

    Cevap: Memleket İsterim - Cahit Sıtkı Tarancı

    Sayın Cahit Sıtkı Tarancı Hocayı rahmetle anıyoruz çok güzel bir şiir.
  19. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    1.070

    Cevap: Benim Köyüm - İbrahim Sevindik

    Sayın İbrahim Sevindik üstadın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  20. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    362

    Cevap: Memleket İsterim - Cahit Sıtkı Tarancı

    Sayın Cahit Sıtkı Tarancı Hocayı rahmetle anıyoruz yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  21. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    460

    Cevap: Benim Köyüm - İbrahim Sevindik

    Sayın İbrahim Sevindik üstad bu şiiriyle Türkiye'de herkese köyünü sevdirtmiştir. Yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  22. Cevaplar
    2
    Görüntüleme
    1.004

    Cevap: Anne - İbrahim Sadri

    Sayın İbrahim Sadri üstadın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  23. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    816

    Cevap: Mert Olun - Afet İnce Kırat

    Sayın Afet İnce Kırat ablamızın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
  24. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    702

    Cevap: Memleket İsterim - Cahit Sıtkı Tarancı

    Sayın Cahit Sıtkı Tarancı Hocayı rahmetle anıyoruz çok güzel bir şiir.
  25. Cevaplar
    1
    Görüntüleme
    784

    Cevap: Benim Köyüm - İbrahim Sevindik

    Sayın İbrahim Sevindik üstadın yüreğine sağlık çok güzel bir şiir.
1 den 25e kadar. Toplam 51 Sayfa bulundu

Giriş

Giriş