Malzemeler: 3 adet yufka 125 gr. Becel'in 1/2si 150 gr. beyaz peynir 2 yumurta 1 kg. süt maydanoz 1 çorba kaşığı sıvıyağ (borcamı yağlamak için) Hazırlanışı:

Bu konu 1254 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Sütlü Börek 1254 Reviews

    Konuyu değerlendir: Sütlü Börek

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1254 kez incelendi.

  1. #1
    Aylin's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    24.03.2009
    Mesajlar
    3.559
    Konular
    3321
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    1
    Tecrübe Puanı
    1053
    @Aylin's

    Standart Sütlü Börek

    Malzemeler:
    3 adet yufka
    125 gr. Becel'in 1/2si
    150 gr. beyaz peynir
    2 yumurta
    1 kg. süt
    maydanoz
    1 çorba kaşığı sıvıyağ (borcamı yağlamak için)

    Hazırlanışı:
    1. Ilık sütün içine Becel ve yumurtaları karıştırın.
    2. Maydanozu ince ince kıyın.
    3. Peyniri ufalayın.
    4. Yufkaları elinizle gelişigüzel parça parça koparın.
    5. Maydanoz, peynir ve yufkaları sütlü karışıma ekleyin.
    6. Yağlanmış orta boy borcama karışımı döküp 200' fırında yaklaşık 50-55 dk. üzeri kızarana kadar pişirin.

    Afiyet olsun!


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Sütlü Börek

          Kategori: Yemek ve Tatlı Tarifleri

          Konuyu Baslatan: Aylin's

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1254

    HÜZÜNLER KALDI BENDE...

Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Giriş