Kullanıcı Tag Listesi

Qozlu və sarımsaqlı ovduq http://www.metbex.net/wp-content/uploads/2012/04/qozlu-sarimsaqli-ovduq-240x360.png Ləvazimatlar: Xiyar - 4 ədəd Sarımsaq - 2 diş

Bu konu 1021 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
Qozlu və sarımsaqlı ovduq 1021 Reviews

    Konuyu değerlendir: Qozlu və sarımsaqlı ovduq

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 1021 kez incelendi.

  1. #1
    AyMaRaLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.08.08
    Mesajlar
    11.494
    Konular
    5200
    Beğendikleri
    0
    Beğenileri
    14
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    100
    @AyMaRaLCaN

    Standart Qozlu və sarımsaqlı ovduq

    Qozlu və sarımsaqlı ovduq




    Ləvazimatlar:

    Xiyar - 4 ədəd

    Sarımsaq - 2 diş

    Qoz ləpəsi - 200 q

    Zeytun yağı - 25 q

    Qatıq - 500 q

    Limon şirəsi - ½ hissə

    Göyərti (şüyüd, nanə, tərxun) - ½ hissə

    Su

    Qırmızı istiot - 15 q

    Duz - 20 q

    Hazırlanma qaydası

    1. Qatığa su əlavə edilib çalınır.

    2. Qoz ləpəsi və sarımsaq həvəngdəstədə döyülür.

    3. Xiyarın qabığı soyulur və sürtgəcdən keçirilir.

    4. Göyərti xırda doğranılır.

    5. Bütün ərzaqlar, limon şirəsi, zeytun yağı və duz çalınmış qatığa əlavə edilib qarışdırılır.

    6. Ovduq qədəhlərə tökülür, üzərinə qırmızı istiot əlavə edilib 2 saatlıq soyuducuya yerləşdirilir.


    Konu Bilgileri       Kaynak: www.azeribalasi.com

          Konu: Qozlu və sarımsaqlı ovduq

          Kategori: Azerbaycan Mutfağı

          Konuyu Baslatan: AyMaRaLCaN

          Cevaplar: 0

          Görüntüleme: 1021

    Sinemde yanar dağlar bahçeler bağlar yetim
    Sensizken canım ağlar bensizken memleketim
    Özüme bir kez dokun gör nasıl birisiyim
    Aşka aşıkken bile memleket delisiyim


Etiketler

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajinizi Degistirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook Baglan Giriş